E3 2021: Bemutatkozott a Guardians of the Galaxy

Idén ősszel mindnyájan felhúzhatjuk Peter Quill csizmáját, hogy felforgassuk az univerzumot a Galaxis Őrzői oldalán. Az Eidos Montréal egy sztorifókuszú akciójáték formájában álmodta újra a Marvel-hősök kalandjait.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Szerintem teljesen rendben van és teljesen evidens, hogy a karakterek nem a filmes megfelelőikre hasonlítanak.
#7
Ez már most jobbnak tűnik mint a bukott Avangers játék bármely pillanata.
#6
#1: Nekem a legjobban az új karakterdizájnok tetszenek benne. Ez a stúdió készítette a Deus Ex Human Revolution és Mankind Divided játékokat, szerintem kizárt, hogy igénytelen legyen a cucc. A zene meg külön überkirály, az vitán felüli.

Amúgy minden személyeskedés nélkül azt mondom, hogy ha nem tetszik, az a te bajod - de hé... legalább nem kell megvenni.
#5
Amúgy összességében engem se győzött meg túlzottan. Amíg csak a trailer volt még azt mondtam okés, de a gameplay mocsok gáz volt. A játékmenet tizenkettő egy tucat szagot áraszt, a grafika laza 5-6 éves elmaradásban van, a stabilitás pedig nevetséges volt. Oké, hogy pre-alpha gameplay, de a 30 FPS-t se tudta stabilan tartani és ez elég gáz tekintve, hogy októberben már megjelenik. Persze addig még sok idő van, de a Cyberpunk kapcsán is ezt mondtuk, aztán... :-) Szóval remélem a sztori és a humor jó lesz, mert minden más téren ez egy nagy nulla eddig. Legalább is számomra.
#4
#1: A James Bond azért nem jó példa, mert az nem képregény volt, hanem sima regény, így egyértelmű volt, hogy egy játékhoz nem kreálnak egy új arcot, hanem az éppen aktuális film főszereplőjének arcát fogják használni. Itt viszont el kell fogadni, hogy ez nem a filmes MCU univerzum világában, hanem az eredeti, képregény világában fog játszódni. A zene pedig azért ilyen, mert az eredetileg tervezett, jogvédett zenéket le kellett cserélni nem jogvédett zenére, hogy a Twitch streamereket, akik live közvetítették ezt a show-t, ne 'ssza meg a Twitch.
#3
#1: De melyik másik játékban tusz óriási zselékockákat irtani órákon át? hhahahhahahaa....
Érted? Hát ez milyen hatlamas már! Témadnak a zselékockák és közben olyan vicces szövegeket nyomnak!
Én már várom ám, nagyon csak kár, hogy Switch-re nem jön...
#2
#1: Az hogy a szereplők nem a filmbeli színészekre hasonlítanak szándékos, és egész biztos valami jogi oka van.
#1
Lehet hogy akik a képregények alapján ismerik a galaxis őrzőit azoknak ez bejön,
és lehet hogy maga a játék klassz lesz és szórakoztató,de ezek a karakter ábrázolások számomra, mivel én a filmek alapján szerettem meg őket,teljesen kiábrándítóak... Ugyanez volt a gondom az avengersel is,nem értem ha régen egy James bond játékban ami még a nintendo volt:) Pierce Brosnan digitális verziójával
játszhattam vagy hogy ne menjünk ilyen messzire Star wars Battlefront..... Szóval ez nekem kurva gáz és teljesen elveszi a kedvemet hogy egyáltalán kipróbáljam...
Arról már nem is beszélve hogy mi ez a fos zene a trailerben hol emlékeztet a cikkben is említett 80-as évek zenéire???? És főleg hol a filmben hallható zenék hangulatára stílusára. Oké a game-ben talán nem ilyen zene lesz, de akkor minek cseszik el az ember maradék illúzióját is ezzel....