E3 2021: Íme, a Redfall, az Arkane Studios új játéka

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy vadonatúj játék leleplezésével zárta az Xbox és a Bethesda közös E3-as műsorát az Arkane Studios. A csapat egy vámpíros, Left 4 Dead stílusú shooteren dolgozik, amiből csak úgy árad a 80-as évek hangulata.

Egy igazi különlegeséggel zárták a ma esti Xbox Showcase műsorát a Prey és a Dishonored-játékok készítői, ugyanis bemutatkozott az Arkane Studios legújabb alkotása, a Redfall. Habár gameplay videót egyelőre még nem kaptunk a shooterből, egy látványos CGI-trailert már most megleshetünk a Redfallból:

Az Arkane legújabb projektjéből csak úgy árad a Stranger Things-féle 80-as évek hangulata, miközben ránézésre egy ízig-vérig Left 4 Dead stílusú lövöldét kapunk majd - csak ezúttal a zombik helyett vámpírokkal a puskacső végén. Az Xbox-divízió feje, Phil Spencer elmondása szerint a Redfall egyedül is szórakoztató lesz, de természetesen a barátainkkal is összefoghatunk majd a vérszívók ellen.

A Redfall jövő nyáron láthat majd napvilágot PC-n és Xbox Series X/S-en, és már a megjelenése napján bekerül az Xbox Game Pass játékai közé.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...