E3 2021: Spin-off játékot kap a Final Fantasy-széria

A Square Enix is egy különleges bejelentéssel zárta az idei E3-as műsorát, ugyanis bemutatta a Team Ninja gondozásában készülő Final Fantasy spin-off játékot, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#5
#4: A képbe "nagyon beleillő" karakterek. Mondjuk még a főszereplő is olyan, mint ha a Duke Nukem és a Doom-os faszi szerelemgyereke lenne egy kis Dante beütéssel és Nier Automatás fegyverekkel. Lehetne belőle egy jó kis Darksiders 1 szerű játék, de nem hiszem, hogy olyan lesz. Minden esetre 2022-es megjelenés, szóval még akármi is lehet belőle - akár még egy új DMC: Devil May Cry is.
#4
Ebben a átlagos nyugati játék stílusban elkészült "Final Fantasy" névvel nevezet játékban mi Final Fantasy benne?
#3
#2: A háttérben készül a FF 16. Én még mindig amondó vagyok, hogy ha nincs semmit mutatniuk, akkor ne is mutassanak semmit. Ilyen kamu trailerek, mint a Battlefield akármennyi esetén volt, nem hiszem, hogy bárkinek is hiányoznának a FF rajongók közül.
#2
Egy rendes Final Fantasy meg sehol... Square mi lett veled, kicsinálod a saját gyereked ezzel a h&s szarral.
#1
Úgy látom nem merték bevállalni a vért. Helyette inkább ez a ritka gagyin kivitelezett "kikristályosodást" eröltetik. Egy-egy esetben még ok, de hogy minden kivégzés így néz ki .... Full ócska az egész amúgy.