E3 2021: Back 4 Blood - így fest a PvP-mód

  • Írta: szlav
  • 2021. június 14.
  • Videó
Link másolása
Tegnap éjjel a Turtle Rock csapata végre közelebbről is megmutatta, hogy miként fest majd a Back 4 Blood PvP-módja. Az úgynevezett Swarm felváltva ereszti egymásnak a túlélők és szörnyetegek négyfős csapatait.

Ismerős lesz az alapfelállás a Left 4 Dead-rajongók számára, hiszen a Swarm 4v4-es játékmódjában egy csapat Cleaner (túlélő) szállhat majd szembe a végtelennek tűnő zombihordával és a négy másik játékos által vezérelt speciális Riddenekkel. A játékmód azonban nem favorizálja egyik csapatot sem, egy meccs során ugyanis mindkét oldalon megfordulunk majd, a végén pedig az a csapat kerül ki győztesként, aki túlélőként tovább bírja az ellenfél ostromát.

A fejlesztők közelebbről is megmutatták a játszható Riddeneket, amelyek különlegessége, hogy egy szörnytípus több különféle specializációt is képviselhet majd. Így jön létre például a Reeker, Retch és Exploder triója, a Stinger, Hocker és Stalker mutációi vagy a Tallboy, Crusher és Bruiser variánsai. A meccsek során a szörnyetegek képességeit is fejleszthetjük majd, így amennyiben ügyesek vagyunk, mindig egy lépéssel a túlélők előtt járhatunk.


Ha inkább egyben néznétek vissza a teljes műsort, akkor kattintsatok ide!

A Back 4 Blood október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, előtte azonban érkezik egy nyílt béta is, amely során kipróbálhatjátok a játékot - ez augusztus 5-én veszi kezdetét.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...