Brit toplista: élre tört a Ratchet & Clank: Rift Apart

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 14.
  • Toplista
Link másolása
A dimenziókapuk megnyíltak, és míg az új Ratchet & Clank-játékot a dobogó legtetejére, addig mindenki mást hátra repítettek a dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista aktuális emelvényén.

Múlt hét pénteken végre megjelent a Ratchet & Clank: Rift Apart, amire az Egyesült Királyságban villámgyorsan rá is vetették magukat a játékosok, és ennek eredményeként a toplista legtetején bukkant fel Ratchet és Rivet dimenziókon átívelő kalandja.

A PS5-exkluzív platformerek iránti érdeklődés mellett az EB-láz szintén érezteti a hatását a szigetországban, hiszen a múlt heti aranyérmes, a FIFA 21 továbbra is elég jól tartja magát: ezen a héten az ezüstérmet vihette haza. A Mario Kart 8 Deluxe megtartotta a bronzérmet, ahogy a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesnek is sikerült továbbra az élbolyban maradnia - a The Last of Us: Part II-nek már nem jutott ezúttal hely a legjobb tíz között.

Szintén új belépő a héten a Chivalry II, ami annak ellenére, hogy viszonylag rétegjáték, és nem is kapott akkora felhajtást, mint a lista többi szereplője, így is meg tudta kaparintani a kilencedik helyet magának.

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  6. Assassin's Creeed: Valhalla
  7. Minecraft (Switch)
  8. Resident Evil: Village
  9. Chivalry II
  10. Miitopia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...