E3 2021: Hibás az új Final Fantasy-demó - frissítve!

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 15.
  • Hír
Link másolása
Tegnap megerősítették a pletykákat, és bemutatkozott a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, amely egy, a Team Ninja fejlesztésében készülő Final Fantasy-mellékág lesz. Noha kaptunk hozzá demót is, ez egyelőre nem működik.

Tegnap este bemutatkozott a korábban már pletykált Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, de nem igazán részesült jó fogadtatásban, amin az sem segít, hogy a bejelentés mellé csatolt PS5-ös demó egyelőre játszhatatlan.

Káosz!

A Square Enix is megerősítette, hogy egy hibás fájl miatt nem lehet elindítani a játék próbaváltozatát; a kiadó gőzerővel dolgozik a probléma elhárításán, és azonnal jelezni fogja, ha megoldódott a dolog. A demó egyébként június 24-ig érhető el hivatalosan, de meglepődnénk, ha nem tolnák ki ezt a határidőt.

Eközben az interneten mémszámba megy a főhős káoszfixációja (az első trailerből kiderül, hogy miért), amit a Kotaku egy külön bejegyzésben énekelt meg.

Update! Megérkezett a javítás, már működnie kell a demónak!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

7.
7.
Ganzer
Ez a kristályosodás halálkor elég röhejes, a grafika sem az igazi, de a főhős is olyan mintha valami falusi kocsmából szalajtották volna a helyi menő csávót.
6.
6.
momant
persze, h nem megy , meg hibás a fájl. míg a káoszt le nem gyõzöd szr se lesz, nem h demó.
5.
5.
momant
1.
1.
xsbrx
A trailerben nem nyomatékosítják elégszer, hogya káoszt akarják megölni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...