E3 2021: Év végén érkezik az Xbox minihűtője

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg a tegnapi Xbox Showcase egyik vicces apróságáról, miszerint a Microsoft még az idei év folyamán széles körben elérhetővé teszi az Xbox Series X-ről mintázott minihűtőszekrényt.

Nem valószínű, hogy a bejelentés előzményeit be kellene mutatnunk: annak idején, mikor leleplezték az Xbox Series X formatervét, hamar mémmé vált, hogy a konzol leginkább egy hűtőszekrényre emlékeztet. A Microsoft sosem titkolta, hogy érti a tréfát, azóta maga is többször viccelődött ezzel, sőt néhány szerencsés számára le is gyártatta az Xbox Series X-hűtőszekrényt.

Úgy tűnik, a redmondiak az üzletet is meglátták a poénkodásban, a tegnapi Xbox Showcase apropóján ugyanis bejelentették, hogy az idei karácsonyi szezonban érkezik a hűtő kicsinyített változata, ezt pedig szélesebb körben is elérhetővé teszik. Noha az már nem derült ki, hogy mennyit kóstál majd a kicsike, és amúgy sem tudtunk meg róla túl sok konkrétumot, mivel egy hűtőszekrényről van szó, nagy varázslatra nem kell számítani: első blikkre simán elfér benne az az üdítő-, energiaital-, illetve sörmennyiség, ami néhány napra biztosítja, hogy ne kelljen kimennünk a konyhába játék közben.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...