E3 2021: Átalakul az Xbox-játékok borítója

  • Írta: szlav
  • 2021. június 15.
  • Hír
Link másolása
Csupán hét hónap telt el az Xbox Series X és a Series S megjelenése óta, a Microsoft azonban már most átalakítja a dobozos játékok borítóit. A változtatás viszonylag apró, de könnyen észrevehető.

A Smart Delivery rendszerével, a visszafelé kompatibilitással és az előző generáció hasonló dobozait látva érthető, hogy egy laikus számára könnyen összetéveszthetők az Xbox One-ra és az Xbox Series X-re fejlesztett játékok. Úgy tűnik, hogy ezt a Microsoft is észrevette, és hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, némileg átalakítják az újgenerációs játékok borítóit, világosan feltüntetve a támogatott konzolokat.

Ahogy azt a fenti képen is láthatjátok, a felső fekete csík helyére egy fehér blokk kerül, amely a támogatott platformokat listázza, emellett pedig eltűnik a borítóképen elhelyezett plecsni, amely az újgenerációs optimalizációt hivatott feltüntetni. Némileg levékonyodik a doboz felső zöld kerete is, csupán a sarokban helyet hagyva az Xbox-logónak. Nektek hogy tetszik az új dizájn?

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

8.
8.
delphijos
#3: Nincs olyan dobozos box game amiben csak kód van. Teljesen felesleges lenne a dobozra rátenni a SS-t.
6.
6.
Tokodboy
Adtak a szarnak egy pofont :)
5.
5.
Nate Hope
4.
4.
Zuzmo
#3: Xboxon melyik játéknál?
3.
3.
Gaboo77
#2: :D Ez igaz, de a Retail boxban is van, hogy csak digitális kód van.
2.
2.
jookrisztian
Series S-re nem jön dobozos játék, mert az DIGITÁLIS!!!
1.
1.
Gaboo77
Xbox Series S esetén mi van? Logikusabb lett volna az írni, hogy Xbox Series S/X és Xbox One, de sebaj, majd visszavonják, ha sokakat zavar. Abban rutinjuk van. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...