E3 2021: Hová tűnt az Everwild?

A Rare fejlesztésében készülő Everwild az idei E3 nagy hiányzója volt, és most már azt is sejteni, hogy miért: lapértesülések szerint a Rare újrakezdte a játék munkálatait, és 2024-es megjelenéssel számol.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#2
Nemááááár. Ez egy igazán szimpi és aranyos játék(nak tűnt) :(((

"nem igazán tudtak dűlőre jutni a fejlesztők azzal kapcsolatban, hogy miről is kellene szólnia"
Hányan írták a történetet? Úgy kezdték a fejlesztést hogy nem volt semmi sztori alá? Nem tudták lesz-e benne harc vagy sem??? A kreatív igazgató nem tudta irányba állítani a munkálatokat? Miafax ez??????
Ez egy MS belsős stúdió baszki. Nem felügyeli senki a projektet?

Konzolmegjelenésre, tavaly nyáron a Medium-Hellblade2-Everwild triót mondogatták. Erre a két belsős címet az idei E3on nemhogy meg se mutatják de az egyiket kezdik elölről.
Nagyon remélem h a Hellblade 2nél nincsnek ilyenek...
Én elhiszem hogy világhódító útjára indult a GP és az univerzum összes pénzét arra költik hogy belekerüljön a Halo, Stalker2, BKV és MÁV évtizedes bérlet, vegasi hétvége meg pecázás Tom Hollanddal, de azért jó lenne ha jönnének a kjó játékok is. A szolgáltatás ott van a szeren, most már lehetne játszani is vmi baxó címmel... amikre elvileg felpumpolták a series Xet.
Az Infinitenél már megijedtem, mert az volt az MS címlapsztorija a launchra és aszittem h nem triplaA hanem 6A lesz, beleölve annyi dodó amennyi csak kell a sikerhez, aztán lett az ami . De nehogymár az legyen a tendencia h majd mindennel probléma van.
És a -számomra- leginkább várós címeknél van baj. Remélem (ajánlom :D ) a MachineGames-es Indiana Jones-szal minden OK.
#1
Az szopás.