E3 2021: Felújítják a BloodRayne: Betrayalt

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Remasterelt kiadást kap a 2011-ben megjelent oldalnézetes hack & slash, a BloodRayne: Betrayal. Az újrázás egyebek mellett az eredeti szinkronszínészeket is visszahozza majd.

A Ziggurat Interactive és a WayForward bejelentette, hogy remasterelve hozza vissza az idén tízéves BloodRayne: Betrayalt, a Fresh Bites alcímmel ellátott újrázás pedig PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre is megjelenik majd. PlayStationökre és Switchre dobozosan is beszerezhetjük a játékot a Limited Run Gamesnek hála.

A BloodRayne: Betrayal egy oldalnézetes hack & slash, a története szerint Rayne bevállal egy utolsó küldetést egy csapat katona oldalán, aminek az a célja, hogy legyőzzék a damfírlány apját, Kagant. Miután a bakák esélytelennek bizonyulnak, teljes egészében Rayne-re hárul ez a nemes feladat, odáig azonban számtalan rusnyaságot kell levágnia, és halálos csapdákból sem lesz hiány.

A Fresh Bites feljavított látvánnyal és "modern funkciókkal" érkezik, ami az eddig nyilvános konkrétumok alapján egyes esetekben 4K-s felbontást, egy finomhangolt nehézségi szintet és kevesebb bugot ígér. A legizgalmasabb újdonság egyértelműen az, hogy a készítők lecserélték a szinkrongárdát, és visszahozták az eredeti színészeket: Rayne-t így ismét Laura Bailey, Kagant pedig Troy Baker szólaltatja meg.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
JinjeR
#1: Azzal dolgozni kellene,meg pénzbe kerülne..
1.
1.
Shao Kahn
Bárcsak remasterelnék a Ps2-es Bloodrayne 1-2 őt is! Én imádtam azokat a játékokat, és Raynet. És a mai napig átkozom Uwe Bollt, aki elpusztította Rayne mozis karrierjét!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...