E3 2021: Készül az ELEX folytatása

A THQ Nordic és a Piranha Bytes közösen jelentették be, hogy folytatást kap a nyílt világú szerepjátékuk, az ELEX, aminek a beharangozását egy trailerrel és egy nagy adag képpel tették még emlékezetesebbé.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#7
Nagyon vàros imàdtam az elsö részt. Egy zseniàlis rpg, a megjelenés sajna még arrébb lesz, de legalàbb lesz idöm addig újra kitolni.
#6
#4: Na, ezt sem tudtam látod, azt hittem még mindig Deep Silver a cucc. Nekem eddig kimaradt az első rész, 2 hete kezdtem neki, de azóta valami iszonyat módon beszippantott, kb. le sem tudom tenni. Hát, ahogy láttam PC-n baromi szép a játék, PS-en sem ronda, de a látótávolság siralmas, és egy-egy településre berongyolva mondjuk lóval kell idő a programnak, míg betölt mindent, addig meg lazán el lehet akadni láthatatlan, vagy csak fejből álló NPC-ben, ami kicsit zavaró. Plusz sima térkép/inventory megnyitáskor is hajlamos másodperceket gondolkodni, ami szintén megakasztja az élményt. Ettől függetlenül ha sikerül optimalizálni konzolokra, akkor szerintem maradhat az engine, mert prezentáció szinten nem rossz amit látunk:)
#5
Én nagyon sokat játszottam az első résszel, és egy többször végigjátszható nagyon hangulatos rpg. Mindig öröm volt a kószálás közben találni valami régi romot, űrhajót, és felfedezni, a jetpack is hasznos volt.
#4
KC2 ről elvileg annyi van hogy a Prime Matter az új kiadó, de készülget. Kiváncsi vagyok marad-e a Cryengine vagy áttérnek másra
#3
Ez volt az egyik bejelentés, amit nagyon-nagyon vártam az E3-on (a másik a Kingdom Come 2, de sajnos nem bizonyultak igaznak a pletykák-.-). Szerencsére megtörtént a reveal, a Piranha Bytes az egyik kedvenc RPG csapatom, imádtam az első részét, még annak ellenére is, hogy a PS4 verzió sok szempontból egy hulladék volt. Úgyhogy szeretettel várom a folytatást, ez talán az első olyan játék a készítőktől, amiben még a fő történetszál is érdekel, eléggé felcsigázó volt a cliffhanger. Csak a balance-szal kezdjenek valamit, mert a végére én olyan overpowered lettem, hogy a fő ellenfél ha jól emlékszem 4-5 lövés volt nyíllal, kb. másfél-két perc alatt abszolváltam a harcot:D Azért remélem megérjük még, hogy újra Gothic-on dolgozzanak a srácok-lányok:)
#2
Ebből is a gyűjtőit fogom megvenni....ha lesz. Igaz nem volt nagy szám az előző része, és a gyűjtői kiadás végett vettem meg. Viszont én tényleg élveztem. Nekem pozitív csalódás volt a játék. De tény!!! Nem a legjobbak közé sorolandó játék.
#1
Koming szún azt egy nyamvadt gameplayt nem voltak képesek villantani :(