E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

  • Írta: szlav
  • 2021. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Az eredetileg Nintendo Wii-re tervezett Zelda-epizód július 16-án Nintendo Switchre is ellátogat, mégpedig felújított változatban. Ez a felújítás azonban nem csupán a kicsinosított látványvilágot jelenti: a fejlesztőcsapat alaposan átalakította a játék irányítását is, hogy a kalandokról ne maradjanak le a Switch Lite tulajdonosai sem. Természetesen a Switch Joy-Conjait használva továbbra is elérhető lesz a mozgásérzékelős irányítás - ezeket a variációkat az új bemutatóban is láthatjuk:

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ideje, hogy visszautazzunk száz évet a múltba, hiszen néhány napon belül megérkezik a Hyrule Warriors: Age of Calamity első kiegészítője, a Pulse of the Ancients. Az Expansion Pass részeként is elérhető csomag a folytatódó történet mellett egy új játszható karakterrel, új fegyverekkel, ellenfelekkel és kihívásokkal gazdagítja a játékot.

Game & Watch: The Legend of Zelda

A Nintendo félig óraként, félig apró kézikonzolként funkcionáló szerkezete idén ősszel egy újabb változatban tér vissza. A Game & Watch: The Legend of Zelda három klasszikus játékot (The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link és The Legend of Zelda: Link's Awakening) és egy jópofa minijátékot (Vermin) tartogat majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...