E3 2021: Húsz percig mozog a No More Heroes 3

  • Írta: gorien
  • 2021. június 16.
  • Videó
Link másolása
A No More Heroes 3 is felbukkant a Nintendo Treehouse Live játékai között, és bepillantást nyerhettünk néhány játékelembe. Travis Touchdown a harmadik részben már űrlényekkel veszi fel a harcot Santa Destroy védelmében.

Travis Touchdown a Nintendo Direct műsorát ugyan kihagyta, de a gameplay felvételekkel operáló Treehouse Live-ot már nem: húszpercnyi válogatott jelenet kaptunk a No More Heroes 3 egy korai változatából. Bepillantást nyerünk a harcba, egy macskás minijátékba, az eszközkészítésbe és a Gold Joe elleni boss fightba is – azt persze érdemes észben tartani, hogy a látottak még nem tükrözik a játék végleges állapotát.

A No More Heroes 3-ban Travis kivételesen nem más orvgyilkosok, hanem idegenek ellen küzd. Meg kell másznia a galaktikus szuperhős rangsort, mert csak így védheti meg otthonát a gonosz Prince FU-tól. Emellett más út is nyílik Travis előtt, hogy rendben tartsa városkáját: a korábbi epizódok részmunkaidős munkáihoz hasonlóan ezúttal önkénteskedni lesz lehetőségünk, így fűnyírással vagy szemétszedéssel is tehetünk a helyiek boldogságáért.

A No More Heroes augusztus 27-én jelenik meg Nintendo Switchen. A korábbi részek már elérhetőek rajta, és ha azokat végigjátsszuk, bónuszként egy-egy pólóval gazdagíthatjuk Travis ruhatárát a harmadik epizódban.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...