Hamarosan Questre is streamelhetünk játékokat

Nem más, mint a Facebook vezérigazgatója, Mark Zuckerberg erősítette meg nemrég, hogy hamarosan az eredeti Oculus Questre is streamelhetjük majd kedvenc PC-s VR-játékainkat az Air Linken keresztül.

Tavaly szeptemberben jelentette be a Facebook, hogy kivezetik a piacról a PC-hez csatlakoztatva működtethető Oculus Riftet és az eredeti Questet, hogy helyette teljes erővel a Oculus Quest 2-re koncentrálhassanak. Szerencsére az új eszköz tulajdonosainak sem kell nélkülözniük a PC-s platform VR-játékait, hiszen kábeles csatlakozással, vagy április óta akár már vezeték nélkül, streamelve is élvezhetjük a játékokat az Air Link segítségével.

Most azonban azt is megtudtuk, hogy nemsokára az eredetileg még 2019-ben megjelent Oculus Questre is elérhető lesz a streaming technológia. A jó hírt maga Mark Zuckerberg említette meg az Oculus Quest v30-as szoftverének bemutatója alatt. Ugyanakkor a Facebook vezérigazgatójának rövid megjegyzéséből az már nem derült ki egyértelműen, hogy az eredeti Oculus Quest--féle Air Link a v30-as frissítéssel együtt, vagy majd csak később, egy különálló update-ként élesedik a headsethez.

0 komment - szólj hozzá!