Újabb előzetesen a Bright Memory: Infinite

  • Írta: gorien
  • 2021. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Bright Memory: Infinite ismét megmutatta magát egy újabb gameplay-előzetes kíséretében. Akcióból bizonyosan nem lesz hiány, ami a mozgóképes kedvcsináló tanúsága alapján piszkosul látványosnak ígérkezik.

A nyári videojátékos fesztiválszezon első, jelentősebb hulláma már lement, de a kisebb műsoroknak nem értünk még a végére. Tegnap a GameSpot tartotta meg a Play For All első napját, amelynek közel öt órája fejlesztői interjúkkal és exkluzív előzetesekkel, játékbemutatókkal volt tele. Utóbbiak között a Bright Memory: Infinite legújabb gameplaye is helyet kapott.

A Bright Memory: Infinite egy egyszemélyes projektként kezdte, már a FYQD-Studio dolgozik rajta – legutóbb akkor hallottunk róla, amikor bemutatkozott Lin tábornok, a játék ellenlábasa. Ez a shooter-slasherként aposztrofált alkotás a közeljövőben játszódik, amikor a világot felforgatja egy rejtélyes, de ősi eredettel rendelkező jelenség. Mi Sheliát, egy különleges alakulat tagját alakítjuk, aki a jelenség nyomába ered. Útközben válogatott ellenfelek baját látja el, ha kell, karddal, gépfegyverrel vagy akár kocsival.

Az előzetes megerősíti a 2021-es megjelenési dátumot. Első körben PC-re és Xbox Series X/S-re várhatjuk, a PlayStation 5-ös változat csak később esedékes.

1.
1.
Shao Kahn
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...