Tíz percig mozog a Salt and Sacrifice

  • Írta: gorien
  • 2021. június 17.
  • Videó
Link másolása
Egy hete tudtuk meg, hogy folytatódik a Salt and Sanctuary, méghozzá a Salt and Sacrifice képében. Most, egy héttel a bejelentés után egy tízperces gameplay felvételt is kaptunk, hogy illusztrálja, mi vár a folytatásban.

Az idei Summer Game Fest nyitóceremóniáján leplezte le a Ska Studios, hogy folytatást készít a 2016-os játékának, a Salt and Sanctuarynek. A Salt and Sacrifice ugyanabban a Souls-játékok előtt fejet hajtó mederben halad tovább, ám igyekszik emelni a tétet, a GameSpot-féle Play For Allon pedig tíz percet láttunk is abból, mi vár majd ránk.

A veszélyeken és szívós szörnyeken ezúttal sem spóroltak a fejlesztők: azt a gameplayből is láthatjuk, hogy ezúttal is mindig felkészültnek kell lenni, de a videó azt is illusztrálja, hogyan tudunk szövetségeseket idézni a magunk megsegítésére.

A Salt and Sacrifice várhatóan 2022-ben jelenik meg. A Summer Game Festen csak a PlayStation 4-es és 5-ös kiadás szerepelt, de később a Ska Studios jelezte, hogy a PC-s verzió is ugyanúgy tervben van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...