E3 2021: Ki nyerte az E3 nézettségi versenyét?

Véget ért a 2021-es E3, ez pedig azt is jelenti, hogy lehet összesíteni a különböző kiadók műsorai szállította nézettséget. A Stream Hatchet összeállított egy ötös listát a legnézettebb eseményekből.

Tegnapelőtt véget ért az idei, teljes mértékben digitálisan megtartott E3 (ha lemaradtál volna róla, akkor az E3-aloldalunkon visszanézhetsz minden fontos történést), a Stream Hatchet pedig összesítette a különböző műsorok nézettségét a Twitch és a YouTube számai alapján, majd felállította az öt legnézettebb kiadó listáját.

A Devolver Digital és a Devolver MaxPass+ 1,1 millió nézőt vonzott, ezzel csípte meg az ötödik helyet. Őket előzi a Square Enix 1,3 milliós nézettséggel, csak kicsit lemaradva a Ubisoft Forwardtól, amit 1,4 millióan néztek egyszerre. Az ezüstérmet az Xbox és a Bethesda közös műsora viheti haza, amit a nézettsége csúcsán 2,3 millióan követtek – Phil Spencer szerint így is ez volt a legnézettebb E3-as műsoruk valaha, és nem tapasztaltak „a játékosok és a csapat részéről ilyen mértékű energiát és izgatottságot a 360-korszak óta”.

A dobogó legelső fokára pedig a Nintendo állhatott fel, amely egyszerre 3,1 millió nézőt is össze tudott gyűjteni a műsora alatt.

12 komment - szólj hozzá!