Xbox One-on is tolhatjuk majd a Series X/S-címeket

Egyelőre még nem kell félniük az Xbox One-tulajoknak a generációváltástól, hiszen sok frissen bejelentett cím érkezik még az idősebb konzolra, és később sem kell majd feltétlenül megválniuk a géptől, ha Series X/S-játékokra fájna a foguk.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
Lehet ki kellene próbálnom, most váltottam 1GB/s net-re (ugyanannyit fizetek mint a másik szolgáltatónál 60Mb/s csak épp 15x gyorsabb + optikain kábelen fut az egész hálózat) így legalább kihasználhatnám az adottságait, szerintem teszek is egy próbát.
#7
#6: Fura, tableten próbáltam fél éve és most is kemény 100-as wifivel, és régebben ritka volt, hogy nem esett pixeleire a kép, de input lag szinte nulla volt. Most megint kipróbáltam a hárohónapos akciót kipróbálva, és szintekkel jobb. A Yakuza 7-be tettem bele jó másfél órát és az volt a ritka, hogy szétesik a kép ( ahirtelen kameraváltásokat nem bírta). Ha így folytatják, szerintem év végére teljesen vállalható lesz.
#6
Engem meghívott Phil az xcloud bétába, szóval egy ideje tudtam tesztelgetni. Az mondjuk igaz, hogy nem pont CSGO multi szerűségnek mentem neki (értsd: nem olyan játékoknak, amiben fontos a millió fps és az input lag), de a következőre jutottam.

Itthon a 250-es netemen majdnem minden elfogadhatóan és korrekt képminőséggel ment, mint Greedfall, Forza Motorsport 7, Pillars of Eternity 2 (gamebreaking buggal), Octopath Traveler, Streets of Rage 4 és Gears Tactics.

Anyukámnál 100-as neten, amit próbáltam Hollow Knight és What Remains of Edith Finch, mindkettő idegesítően játszhatatlan volt. Erősen más stílus a két cucc, de HK-ban a legelső képernyőről nem tudtam felugrálni, a Edith Finch-ben pedig olyan beteg input lag volt (mosott szar képpel), hogy még a sétaszimulátorból is kiléptem kínomban.

Igazából nem tudom, hogy a netsebesség, vagy a régió (Németország vs Magyarország) számított-e, mindkettő utp kábel, de amíg úgy látom, hogy itt egy hozzádobott pluszként vállalható - bár Doom Eternalt nem néztem, addig anyunál igazából semmire sem jó, max arra, hogy letöltés előtt megnézzük a főmenüt.
#5
#3: Én a FH4-et próbáltam ki, az irányítás oké volt de a képminőség az elfogadható és a fos között ingadozott.
#4
#3: Egyik munkatársam is hasonló gondokra panaszkodott a minap, ami furcsa, mert nekem például telefonon, wifin keresztül semmi gondom a képminőséggel, és az imputlag is elfogadható, bár olyan címmel még nem játszottam, amiben effektíve célozni kell, úgyhogy lehet egy lövölde kipróbálása után mást mondok majd.
#3
Próbálta még valaki PC-n böngészőből? Nem voltam vele megelégedve pedig nem wifin keresztül csatlakoztam. Bár igaz a digis netem is "csak" 100 Mbit, ami így is a duplája a javasolnak.
Elég nagy volt az input lag és a kép is kásás volt.
#2
#1: Hasonlóan vagyok én is:)
#1
Az előző konzolokból is generáció végén vettem. A mostaniakból még nem tudom, hogy melyik kellene előbb, eddig az Xbox felé húztam a másfél évre előre befizetett game pass miatt, de ha konzol sem kell hozzá, úgy megy majd az új gen a tv-n (X one) és/vagy a monitoron, akkor tényleg nincs ok a vásárlásra. Ratchet, Returnal még várhat, PS4-es exkluzívokból is le vagyok még maradva.