Ingyenes hétvégét tart a Verdun és a Tannenberg

Amennyiben a hétvégi kánikula elől inkább az olasz Alpokba menekülnétek, akkor az M2H csapatának van egy remek ajánlata a számotokra. Viszont ne lepődjetek meg, ha sok lesz a mustárgáz és a bajonettes katona odafent a hegyekben!

Két nappal ezelőtt PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelent a Verdun/Tannenberg-duó, amelyek most hétvégén teljesen ingyenesen elérhetők mindenki számára PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és természetesen az említett újgenerációs konzolokon.

Az ingyenes időszak ma veszi kezdetét, és egészen június 20-ig tart majd, aminek az ideje alatt, ha a szívetekhez nőnek az első világháborús játékok, akkor 60 százalékos kedvezménnyel csaphattok le rájuk.

Akik pedig már rendelkeznek a Verdun és/vagy a Tannenberg PS4-es, illetve Xbox One-os kiadásával, azok díjmentesen frissíthetnek a next-gen verzióra. PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en nem csak szebb árnyékokat, élesebb textúrákat, jobb élsimítást és nagyobb felbontást kapunk, de akár 120 fps-sel is düböröghet a háború, amely véget vet majd minden háborúnak.

0 komment - szólj hozzá!