E3 2021: Nézd meg az Xbox Showcase: Extendedet!

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Habár az idei E3-as időszak hivatalosan is véget ért, a Microsoft ma este még tart egy afterpartyt. Itt már (elvileg) nem jelent be semmilyen újdonságot, de talán az interjúk mellett viszontláthatjuk a készülő játékait.

Rögtön a Microsoft E3-as streamje után derült ki, hogy hamarosan érkezik egy extra esemény, az Xbox Showcase: Extended, ahol főleg a zöldek fejlesztőcsapatai és a partnereik fognak megszólalni egy-egy interjú erejéig. Ma pedig el is érkezett a nagy nap, hazai idő szerint 19 órakor indul a műsor.

Update! A show-nak vége, felvétel:

A Double Fine, az Obsidian Entertainment, a Ninja Theory és a Rare már biztosan felbukkan az adásban - így habár nagy valószínűséggel nem kapunk újabb látnivalókat a Psychonauts 2-ből, a Hellblade II-ből, a The Outer Worlds 2-ből vagy az Everwildból, azért bízzunk benne, hogy pár érdekes új infót említenek majd a játékaikkal kapcsolatban a készítők.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

5.
5.
Őrnagy
#4: Ez a gyilokzóna kurvajól hangzik :D
4.
4.
shatterhand
#2: Az elején meg pont a ps exkluzív címet említették ("haver, kijött az új gyilokzóna"- ami a Killzone :) )

De ettől függetlenül sok filmben tolták mindkét konzolt. A legviccesebb az volt amikor a két kissrác vadul nyomkodta a gombokat mintha harcolnának aztán csak a Ps1es final fantasy7 ment a tévén:) Asszem will smith egyik 97es filmjében volt.
2.
2.
Ps fanboy
#1: Amerikában az Xbox népszerűbb még úgy is, hogy kevesebbet adnak el belőle, mint például a Nintendo-ból vagy a Ps - ből. Valamelyik Die Hard-ban is van egy jelenet, mikor Kevin Smith az anyja pinyójában a Gears-t tólja. Lol
1.
1.
Őrnagy
Nagyon nyomulnak a Micronál. De igazuk van, reklám nélkül nincs üzlet. Emlékszem, a 360-as időszakban rendszeresen feltünt a konzol népszerű sorozatokban. Pl : Dokik, Így jártam anyátokkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...