Ratchet & Clank: Rift Apart - traileren a fotómód

Habár általában az adott játék megjelenése előtt szokták reklámozni a készítők a beépített fotómódot, valamiért a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében erre csak most került sor. De hát ahogy a mondás is tartja: jobb később, mint soha!

Alaposan feladta a leckét az idei - és persze az ezután érkező - játékoknak a nemrég debütált Ratchet & Clank: Rift Apart, hiszen az Insomniac Games nem csak egy szörnyen élvezetes akció-platformert tett lesz asztalra, de talán minden idők egyik leglátványosabb címét is egyben.

Pontosan az utóbbi miatt egyáltalán nem bánjuk, hogy még mindig érkeznek új trailerek a játékhoz, mivel öröm ránézi erre a next-gen látványvilágra. Ezúttal a játékban szereplő fotómód kapott saját előzetest, amiben egy pár lehetőséget prezentálnak nekünk a fejlesztők azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehetjük még hangulatosabbá a játékmenetből kiragadott képeinket.

A Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én jelent meg, kizárólag PlayStation 5-re.

A Gamekapocs Instagram-oldala kizárólag fotómóddal készült képeket publikál - küldd el nekünk az alkotásaidat, és megosztjuk!

9 komment - szólj hozzá!