Ratchet & Clank: Rift Apart - traileren a fotómód

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 17.
  • Videó
Link másolása
Habár általában az adott játék megjelenése előtt szokták reklámozni a készítők a beépített fotómódot, valamiért a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében erre csak most került sor. De hát ahogy a mondás is tartja: jobb később, mint soha!

Alaposan feladta a leckét az idei - és persze az ezután érkező - játékoknak a nemrég debütált Ratchet & Clank: Rift Apart, hiszen az Insomniac Games nem csak egy szörnyen élvezetes akció-platformert tett lesz asztalra, de talán minden idők egyik leglátványosabb címét is egyben.

Pontosan az utóbbi miatt egyáltalán nem bánjuk, hogy még mindig érkeznek új trailerek a játékhoz, mivel öröm ránézi erre a next-gen látványvilágra. Ezúttal a játékban szereplő fotómód kapott saját előzetest, amiben egy pár lehetőséget prezentálnak nekünk a fejlesztők azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehetjük még hangulatosabbá a játékmenetből kiragadott képeinket.

A Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én jelent meg, kizárólag PlayStation 5-re.

A Gamekapocs Instagram-oldala kizárólag fotómóddal készült képeket publikál - küldd el nekünk az alkotásaidat, és megosztjuk!

9.
9.
Darksiders84
#7: Amennyiben van megfelelő tv akkor tényleg brutális szemkápráztató a sok szétlőtt törmelék és lőszer amit látni a tájon heszíneken az se semmi.
8.
8.
RangerFox
#7: Kár összehasonlítani
7.
7.
ZsozeApa
Akik játszanak vele azokat kérdezem. Mekkora a különbség a ps4es ratchet és az új között, látványügyileg? Tényleg ilyen brutális a grafikája?
6.
6.
GemForge
Ez a R&C tényleg magyon jó lett!
5.
5.
4.
4.
Darksiders84
#2: Jó az külön gomb ,de a fotómódban nem volt csak a beállítási lehetőségek
3.
3.
Darksiders84
#2: Igen és mivel melyik gombbal mert nálam semmi sehogy
2.
2.
RangerFox
#1: Screenshotot day1 is lehetett készíteni a photo mode-ban beállított jelenetről...
1.
1.
Darksiders84
Igen mert megjelenéskor nem lehetett használni vagyis nézelődni igen ,de fényképezve elmenteni nem , hanem most az új frissítéssel .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...