HWSW: Kiszivárgott a Windows 11 előzetese

Bő egy héttel a hivatalos bemutató előtt felbukkant az interneten a Windows 11 előzetese. A képernyőmentések alapján a Microsoft érkezőben lévő operációs rendszere helyenként alapvető változásokat mutat be.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Undorító ahogy kinéz ez
#18
#15: Oem alaplaphoz kötődik, retail felhasználóhoz.
#17
Mennyire jó ez már! Középre rakták a taskbar-on az ikonakat.
Forradalmi!
Én már várom.
#16
#9: +1
#15
#8: Alaplaphoz köti azt a fajtát. Van egy másik fajtája csak nem jut eszembe a megnevezés, ott mail címhez köti a Microsoft fiókhoz, azzal egy ilyen csere után is rá tudod aktiválni. De alaplapot meg annyira nem cserél gyakran az ember alap esetben.
#14
Én úgy vagyok vele mint az Android rendszerrel...ha az Új jobb és hatékonyabb , akkor miért ne !
#13
#12: Meg rettenet ronda volt. Volt szerencsém a Metro Last Light-hoz Linuxon. OpGL 4.3 vs DX11...
#12
#9: Nekem van Linux admin vizsgám (igaz már rég elavult), anno fél évet szoptam vele desktopon, de soha többé.
Persze, fasza rendszer ha csak utility cuccokkal akar mókolni az ember (windows-on is gnu-t használok mindenből), de játékra tökéletesen alkalmatlan, ami elérhető volt rá pl. Steam-en az is érezhetően szarabbul futott, mint Win-en.
#11
Jöhet ez is akármikor, ha ismét ingyenes upgrade-re is lesz lehetőség
#10
#3: Az 1 szimpla üzleti fogás volt a részekrül, amit te "hülyeséget nyilatkozni annó"-nak titulász...
#9
Én annyira nem tudom megérteni ezt a windows utálatot.
Aki annyira komolyan tolja, hogy idegesítő hibákat fedez fel benne, az valószínűleg tud használni MacOS vagy Linuxot is. Fel kell rakni azt. (ha a fejlesztők nem támogatják, nem az MS-t kell utálni, magyarul ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye)
Persze én csak átlagfelhasználó vagyok, de játszani tudok rajta. Photoshoppolni, fészbukozni, filmet nézni, youtubeozni, videót szerkeszteni is. Ha belépek, megkérdezi hogy akarok e frissíteni, mert van új verzsön ha meg nem akkor rányomok arra, hogy majd leállításnál. Akkora irigy hiszti ez a windows utálat, hogy az valami hihetetlen. Ha nem tetszik, nem kell használni.
Bebaszna, ha folyamatosan fikáznád a mekis kaját, aztán csak oda járnál. Hihetetlen.
#8
#7: Valóban. Nekem pár év Win 10 után végső soron alaplap+proci csere után dobta ki, hogy vegyek új Win-t, mert ehhez a géphez nem jó. Aztán rájöttem, hogy igazuk van, mert amikor anno ingyen osztogatták a Win 10-et, akkor végül is OEM lett a kulcs és miután a régi gépból majdhogynem semmi nem maradt, csak akkor akartak új verziót vetetni.
#7
#5: Hát csak itt teljesen lényegtelen, hogy ugyanaz-e vagy sem. Manapság inkább hardverhez kötik a Windows licencét és nem OS verziókhoz. Win7/8-ról 10-re frissítve is digitális licenc társult a géphez, így újratelepítésnél is automatikusan aktiválja a Win10-et.
#6
Már most ugyan úgy utálom mint a 10 et :D
#5
#1: Ahogyan a játékkiadok is csinálják. Ugyanazt kiadni csak remastered/Definitive néven.. A régi már nem fogy olyan jól és már olcsóbb sokkal. Dobjunk be egy "ugyanazt" más névvel ismét teljes áron... Nincs ezzel baj.

PC-s game app részét reformálnák meg mert az egy foshulladék trágyadomb
#4
#3: Ezt a rizsát, hogy a 10-es az utolsó Win és örökké csak fejlesztik én egy percig sem hittem el. Főleg az után, hogy 2-3 éve 1500 és 3000 forint között lehet kapni nem kulcsos oldalról, hanem hivatalos viszonteladótól. Szerintem a behazudás csak arra volt jó, hogy a cégeket letérítsék a Win 7-ről meg XP-ről.
#3
#2: Nem izgat igazán amíg asztali otthoni gépre sem erőszakolják rá az előfizetéses megoldást. Csak kár volt nekik jó majkroszaftosan megint hülyeséget nyilatkozni annó.
#2
#1: Ja, ezt ismételgeti az egész internet, mint ha bármi értelme lenne, vagy bármit is számítana. Amúgy majdnem ugyan az az egész és vissza lehet rakni a tálcán az ikonokat ugyan úgy balra. Azt tudom, hogy én nem vagyok Windows XP meg Windows 7 master race, majd ha kijött megveszem aztán annyi.
#1
Még jó hogy "A windows 10 lesz az utolsó windows" amit majd metálra kódolnak és marad.