Sherlock Holmes: Chapter One - az álcázás mestere

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 18.
  • Videó
Link másolása
Tegnap érkezett egy hosszabb gameplay videó a Sherlock Holmes: Chapter One-ról, amely a játék helyszínéül szolgáló sziget főbb területeit és hősünk álcázási lehetőségeit mutatja be alaposabban.

A Frogwares nagyot vállalt a Chapter One-nal, hiszen nem csak Sherlock Holmes eredettörténetét szeretné elmesélni, de fogta a már jól ismert nyomozós játékmenetet, és egy nyitott világba ültette át azt, alaposan kibővítve természetesen. A legújabb gameplay videó egyrészt bemutatja nekünk Cordona szigetének főbb területeit, másrészt az álcázás új mechanikáját is alaposabban megismerhetjük.

Ha a nyomozás úgy kívánja ugyanis, Sherlock a 47-es ügynököt megszégyenítő módon képes elrejteni az identitását mások elől, így több információt tud kihúzni a tanúkból és a gyanúsítottakból. Mindez persze nem ilyen egyszerű, a Chapter One ugyanis nem teszi egyértelművé, hogy melyik helyzetben milyen maskarát kell magunkra öltenünk, azt a megfigyeléseink alapján kell kikövetkeztetnünk, és még az is lehet, hogy rossz karakter bőrébe bújunk bele, amivel gyanakvóvá tesszük a célszemélyeket. Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy a kalózjelmezre mikor lesz szükség!

A Sherlock Holmes: Chapter One még idén megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
crytek
Jó ez a Sinking city újragondolás...Sherlockként még működhet is
1.
1.
hedzsooo
Ez nalam elegge ott lesz, varos nagyon! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...