Microsoft Flight Simulator - szépül Észak-Európa

Tovább folytatódik a Microsoft Flight Simulator virtuális világának csinosítgatása. Ezúttal az észak-európai országok kerülnek sorra, épp időben az Xbox Series X/S-es verzió megjelenésére.

A közelmúlt legnagyobb Microsoft Flight Simulatorral kapcsolatos híre az volt, hogy július 27-én végre Xbox Series X/S-re is berepül (amit a tervek szerint az xCloudnak hála az Xbox One-osok is élvezhetnek majd), de a repülőgép-szimulátornál egyébként sem állt meg az élet. A már élesedett World Update 5 az észak-európai régiót teszi még szebbé.

Dániában, Svédországban, Norvégiában, Finnországban és Izlandon összesen száz reptér és hetvennyolc látványosság vált részletesebbé. Az Asobo szerint még két World Update várható idén, további hat pedig 2022-ben, valamint idén még esedékes egy Top Gun témájú frissítés is.

Az egyre szebbé váló virtuális világot hamarosan új eszközökkel élvezhetjük, amint befut az Xbox Series-változat. A Flight Assist funkcióval átadhatjuk egy robotpilótának a botkormányt, míg mi gyönyörködünk, a Land Anywhere-nek hála pedig akárhol leszállhatunk majd.

6 komment - szólj hozzá!