Bombasztikus előzetesen az F1 2021

A jövő hónapban a videojátékok világában is visszatér a száguldó cirkusz, és hogy erre emlékeztessenek bennünket, egy vagány előzetessel állt elő a Codies és az Electronic Arts. Lássuk, mit tartalmaz majd az idei Forma-1 játék!

Legyetek akár megszállott fanatikusok vagy hétvégi versenyrajongók, több szempontból is érdemes lesz figyelemmel kísérnetek az F1 2021-et. Ez lesz ugyanis a széria első olyan epizódja, amelyet a Codemasters már az EA szárnyai alatt hegeszt, ráadásul szintén ez az első alkalom, hogy a széria ellátogat az újgenerációs konzolokra is. A lényeg persze maga a tartalom, a legújabb előzetest ítélve pedig ezen a fronton nem lehet okunk az aggodalomra.

Az F1 2021 minden eddiginél kerekebb, komoly döntéseket és izgalmas drámát tartogató sztorimóddal érkezik, amely három teljes szezon alatt mutatja be a pilóták mindennapjait. Természetesen ezúttal is választhatjuk a klasszikus karriermódot, amelyet akár egy barátunkkal párban is játszhatunk, versus vagy co-op módban.

A Codies láthatóan komolyan veszi a csapatos játékot, hiszen a hagyományos online multiplayer mellett ezúttal is visszatér a helyi osztottképernyős opció. Aki viszont inkább egyedül mélyedne el a motorsport rejtelmeiben, netán még csapatot is igazgatna, az a My Team alatt találhatja meg igazán a számítását.

Az F1 2021 július 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

8 komment - szólj hozzá!