Baldur's Gate III - messze még a végleges változat

A Larian fejese, Swen Vincke a GameSpotnak adott interjút, amelyben elárulta: idén még biztosan a Steam Early Access-szekciójának vendégszeretetét élvezi majd a Baldur's Gate III.

Nem igazán hallottunk a Baldur's Gate III felől mostanában: érkeztek ugyan javítások hozzá, de a legutóbbi nagy frissítés még februárban vált letölthetővé, ez hozta magával a druida kasztot is. Swen Vincke, a Larian alapítója a GameSpotnak adott interjút a témában, és próbált rávilágítani, hogy mi zajlik éppen a kulisszák mögött.

Vincke elmondása szerint a céljuk az, hogy jövőre befejezzék a játékot, de ez azt is jelenti, hogy idén még biztosan marad az Early Access-változat. Jelenleg párhuzamosan polírozzák a korai hozzáférésű játékot, és fejlesztik az anyag maradékát, illetve az is kiderült, hogy a következő frissítés - bármikor is érkezzen - inkább a meglévő elemek fejlesztésére fókuszál a visszajelzések alapján - túl sok új tartalomra, például egy újabb kasztra ne számítsunk ezúttal.

Vincke azt is elárulta, hogy a Divinity: Origin Sin II-féle Game Master móddal a Baldur's Gate III esetében még nem számolnak, állítása szerint így is "egy szörnyeteget kell lefejleszteniük".

4 komment - szólj hozzá!