Nincs elfelejtve a Bayonetta 3

A Bayonetta-rajongók számára a szokásos csalódással ért véget a Nintendo idei E3-as adása, hiszen ezúttal sem mutatta meg magát a harmadik epizód, a kiadó azonban mindenkit biztosított arról, hogy a játék továbbra is készülőben van.

Sajnos Bayonetta-rajongónak lenni nem olyan kifizetődő, mint amennyire szeretnénk, hiszen a széria harmadik részét még 2017-ben leplezték le, azóta viszont legfeljebb csak pletykákat hallottunk a projekt felől. A Platinum Games játéka márpedig továbbra is fejlesztés alatt áll - erről a Nintendo képviselői, Bill Trinen és Nate Bihldorff biztosították a GameSpot közönségét.

"Egy lépéssel tovább megyek, és azt mondom, hogy nem elég, hogy létezik, de kifejezetten jól halad [a Bayonetta 3 fejlesztése]" - árulta el Bill Trinen. "Akkor szeretjük megmutatni a játékainkat, amikor valóban készen állunk erre, főleg akkor, ha maga a fejlesztő is készen áll arra, hogy bemutassa az alkotását. Az idei E3-on ez egyelőre nem történt meg, de tartsátok nyitva a szemeteket!"

Ennyi tehát, a kizárólag Nintendo Switchre készülő új epizód továbbra is a műhelyben van, sem a Nintendo, sem pedig a Platinum nem feledkezett meg róla, a következő bemutatóra, s főképp a megjelenésre azonban még várnunk kell. Ezt pedig már megszokhattuk.

1 komment - szólj hozzá!