Dead Space-bejelentést hoz az EA Play Live?

Sajtóértesülések szerint az Electronic Arts júliusi műsora egy meglepetést biztosan hoz majd magával, itt mutatkozik be ugyanis az EA Motive következő fejlesztése, amely a jelek szerint az új Dead Space lehet.

A GamesBeat általában jól értesült újságírója, Jeff Grubb szellőztette meg a múlt héten, hogy tudomása szerint az Electronic Arts július 22-én esedékes műsorán, az EA Play Live-on mutatkozhat be az EA Motive következő fejlesztése, amely "egy bejáratott franchise feltámasztása" lesz.

Noha Grubb nem árulta el konkrétan, hogy melyik címről van szó, azért elég erősen utalt rá: állítása szerint "örülni fogunk" a bejelentésnek, de "majd meglátjuk, hacsak nem leszünk halottak addigra". Ez alapján eléggé valószínű, hogy a Dead Space-sorozat új részéről lehet szó, de persze amíg nem erősítik meg mindezt hivatalosan is, érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket.

A 2015-ben alapított EA Motive tavaly rukkolt elő az első saját fejlesztésével, ez volt a Star Wars: Squadrons. Azóta a csapat vezetője, Patrick Klaus azt is elárulta, hogy gőzerővel kísérleteznek, és több bejelentetlen projekt is készül náluk, a korábbi álláshirdetések alapján pedig ezek között egy új Star Wars-cím is befigyel.

9 komment - szólj hozzá!