Nem ajánlják a Cyberpunkot az alap PS4 mellé

Ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077, azonban némi figyelmeztetés is várja a vásárlókat: a Sony továbbra sem ajánlja a játék megvásárlását azoknak, akik a mezei PS4-en játszanak.

A múltheti bejelentésnek megfelelően ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a játék 100 százalékos lenne, és ezt a CD Projekt RED is elismeri: állítása szerint a PS4-verzióval továbbra is adódhatnak teljesítményproblémák, és a legjobb élményhez egy PS4 Pro vagy egy PS5 bevetését javasolják.

A Sony már valamivel konkrétabban fogalmaz a játék PlayStation Store-adatlapján, ott ugyanis egy egyértelmű figyelmeztetés fogadja a játékosokat, amely szerint nem ajánlják a vásárlást azoknak, akik a mezei PS4-en futtatnák a programot. A CD Projekt RED egyébként folyamatosan javítgatja a játékot, a múlt héten is érkezett egy patch, amely befoltozott néhány hibát, és optimalizált a teljesítményen.

A Cyberpunk 2077 next-gen frissítését az év második felére ígérik a fejlesztők, ez ingyenesen elérhető lesz azok számára, akik rendelkeznek a PS4- vagy az Xbox One-verzióval.

14 komment - szólj hozzá!