Ma megjelenik a Dark Alliance, itt a launch trailer

  • Írta: gorien
  • 2021. június 22.
  • Videó
Link másolása
Ma elrajtol a Baldur's Gate: Dark Alliance szellemi örököse, hogy egy újabb kooperatív, akcióközpontú kalandban fedezhessük fel a Dungeons & Dragons világát.

A Wizards of the Coast 2019-ben határozta el, hogy a Toque Games segítségével új életet lehel a Dark Alliance-be. A Drizzt Do’Urden, Cattie-Brie, Bruenor és Wulfgar főszereplésével érkező akció-szerepjátékban a Dungeons & Dragons jégóriásokkal teli vidékére, Icewind Dale-re látogatunk, de persze a szerepjáték-univerzum névadóit sem kell majd nélkülöznünk: a launch trailerben a négy hős egy sárkánnyal csap össze.

A fejlesztők nemrég Jemaine Clement segítségével szedtek össze mindent, amit a játékról tudni érdemes. A Dark Alliance-ben akár három barátunkat is összecsődíthetjük, hogy nekiveselkedjünk Icewind Dale veszélyeinek (akár osztottképernyős módon is), a négy karakter mindegyike külön-külön játékstílussal kecsegtet.

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és 5-re jelenik meg, ráadásul egyből elérhető lesz a Game Pass szolgáltatásában is. 

7.
7.
#6: Egy kis ideig várnék a vásárlással, mert nem lett olyan jó, mint kéne és sok bosszúságot okozhat. Lehet megbír egy-két peccset a cucc, mielőtt belevetitek magatok, már hja komáljátok az ilyet.
6.
6.
acen
Én nem is találom a magyar PlayStation Store ban amit nem értek mert megnéztem a angol PlayStation Store ban és ott már fent van a játék
5.
5.
#4: Ahogy elnézem ez semminek nem az ellenfele, max a képernyővédőnek.
4.
4.
Zuzmo
Aki sztorit akar, annak ott a Baldur's Gate 3. Ez a Dark Alliance a Diablo vagy a Vermintide ellenfele.
3.
3.
KopyAti
Talán vmi Salvatore féle storyt kellett volna írni, és nem valami csapkodós hülyeséget csinálni!
2.
2.
Zuzmo
Sajnos, már a trailerekből is látszódott, hogy nem lesz nagy szám.
1.
1.
XuChi
A külföldi review-k alapján sajnos hulladék lett. Mit is vártam ….. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...