Phantom Abyss - ősi templomokban parkourozunk

  • Írta: gorien
  • 2021. június 22.
  • Videó
Link másolása
A Team Wiby egy érdekes ötlettel állt elő: a Phantom Abyss akadálypályáin számtalan játékos méreti meg magát, de mindig csak egy kalandor van a terepen. Az elbukottak szellemei hátramaradnak, hogy figyelmeztetésként szolgáljanak.

A Phantom Abyss egy aszinkron multiplayer játék, amelyben ugyanazt a kihívást számtalan játékosnak le kell küzdenie, mégis csak egy ember van egyszerre a pályán – azok, akik korábban életüket vesztették az akadályok között, szellemként maradnak a templomban, ezzel mutatva az utat az újabb próbálkozóknak. Ha egy pályát elbuktunk, oda már nem mehetünk vissza többé, de a procedurálisan generált templomokból így is lesz bőven.

Az IGN videójában belepillanthatunk a játék első tíz percébe: a tutorialba és egy menetbe. Ahogy újra és újra nekivágunk a változó templomoknak, nemcsak a különböző csapdákkal, de félelmetes őrökkel is szembe kell néznünk, ám minél mélyebbre jutunk, annál több kincs üti a markunkat. Új szinteket, különleges képességekkel rendelkező ostorokat is feloldhatunk, míg a menetek alatt kisebb-nagyobb áldásokat vásárolhatunk az összegyűjtött érmékből, ezzel növelve a túlélésünk esélyét.

A Phantom Abyss már elérhető a Steam Early Accessben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...