Bővíteni kellett a Battlefield 4 szervereit

Nem is olyan rég hivatalosan is bemutatkozott végre a Battlefield 2042, ez pedig a széria korábbi részeinek is jót tett. A Battlefield 4 népszerűsége úgy megugrott, hogy az EA kénytelen volt felkurblizni a szerverek kapacitását.

Az Electronic Arts az idei E3 előtt, sok pletyka és szivárgás után végre hivatalosan is leleplezte a Battlefield 2042-et, később pedig gameplayen is láthattuk, hogy a történelmi harcterek után visszatérünk a modern (és kissé futurisztikus) hadviseléshez.

A széria körüli megugrott érdeklődés a korábbi részeknek is jót tett, különösen a legutóbbi modern epizódnak, a Battlefield 4-nek – amiről anno mi is jó véleménnyel voltunk.

Amerikában legalábbis annyira felpörgött az érdeklődés, hogy az az Electronic Artsnak is feltűnt, ezért pedig bővítették a játék szervereinek kapacitását, és továbbra is figyelemmel tartják a várakozási időket, hogy ha kell, ismét reagáljanak.

A jelenség hátterében egyébként az is állhat, hogy egészen tegnapig további költségek nélkül bezsákolhatták a Battlefield 4-et az Amazon Prime előfizetői, ami kapóra jöhetett azoknak, akik belevetették volna magukat a modern harcokba az új epizód október 22-i érkezése előtt.

1 komment - szólj hozzá!