Elden Ring - George R.R. Martin munkája véget ért

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 22.
  • Hír
Link másolása
A tűz és jég dala fantasy sorozat írója, George R.R. Martin nemrég azt nyilatkozta, hogy az ő feladata már rég befejeződött az Elden Ringgel kapcsolatban, és már ő is alig várja, hogy január végén a boltokba kerüljön a FromSoftware legújabb alkotása.

Az idei E3 egyik legkellemesebb pillanata volt, amikor hosszas hallgatás után végre premierdátumot kapott az Elden Ring. Azóta ráadásul még több érdekesség is kiderült a FromSoftware legújabb üdvöskéjéről, illetve most azt is megtudtuk, hogy George R.R. Martin munkája már évekkel ezelőtt befejeződött a játék sztoriját illetően.

Martin feladata ugyanis az volt, hogy megalkossa a fantasy világ gerincét, amire a fejlesztőcsapat majd a továbbiakban építkezhet. A stúdió eddigi játékait ismerve a karakterek és történeteik mellett mindig is kiemelt szerepet kapott a lore, azaz a világépítés, és pontosan ebben segédkezett a Trónok harca-könyvek írója.

Martin még azt is hozzátette, hogy a csapat továbbra is rendszeresen konzultál vele a fejlesztés állapotáról, és többek között megmutatja neki a legújabb látványterveket is. Az író ezek mellett azt sem titkolta, hogy akárcsak a játékosok, már ő is izgatottan várja az Elden Ring januári debütálását.

5.
5.
GemForge
Az azért a megjelenéssel kapcsopatban több mint megnyugtató, hogy már nem függ Martin papa szorgalmas ujjacskáitól és munkamániájától.
4.
4.
Őrnagy
#3: Figyu, csak most nyílt lehetősége belekóstolni a nagybetűs ÉLETBE. Nekem sem lenne kedvem az íróasztal előtt kuksolni, ha hirtelen meggazdagodnék, és futnának utánam a csajok :D
3.
3.
DragonBleacPiece
vén f*sz george mindent megtesz hogy ne kelljen írnia a könyvét
2.
2.
Lorthirash
#1: Az is jó lenne ha martin papa befejezné a Trónok harcát mert ami a sorozatban történt utolsó két évadban annak nagy része nettó faszság.
1.
1.
Őrnagy
Jó lenne egy olyan nyers sztori, mint a Trónok harca sorozaté.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...