Augusztusban érkezik az Aliens: Fireteam Elite

  • Írta: gorien
  • 2021. június 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelenési dátumot (és egy címkiegészítést) kapott az Aliens: Fireteam Elite. A Cold Iron Studios játékában a barátainkkal karöltve vághatunk neki a xenomorphokkal teli folyosóknak – remélve, hogy túl is éljük az összecsapást.

Néhány hónapja csak, hogy hírét vettük a Cold Iron Studios keze alatt készülő Aliens: Fireteamnek (illetve most már Aliens: Fireteam Elite-nek), amelyben a Left 4 Deadhez hasonlóan kooperatívan eshetünk neki a xenomorphoknak. A játékélmény frissen maradásáról egy RPG-szerű fejlődési rendszer fog gondoskodni, választható kasztból ötféle, ellenséges lényekből pedig több mint húszféle vár ránk.

Többfajta, többszörösen újrajátszható kampányt ígérnek a készítők, amelyeknek a nehézségét kihíváskártyákkal szabályozhatjuk majd mi magunk – a nagyobb kihívás legyőzéséért pedig a jutalom is nagyobb lesz. A Fireteam Elite alapvetően társas játékra lett tervezve, de ha éppen barátok nélkül maradnánk, AI vezérelte csapattársakkal is feltölthetjük harcegységünket.

Az Aliens: Fireteam Elite augusztus 24-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. Keresztplatformos játékot egyelőre nem terveznek a fejlesztők, de a különböző konzolgenerációk között adott a közös játék lehetősége.

8.
8.
bitbandita
#1: Nőből is elég sokféle van, konkrétan bő négymilliárd. Mégsem tartom bajnak.... :D
6.
6.
almaspite
Kinézetre ez a játék, olyan amit 1 év múlva ingyen fognak adni epicen.
5.
5.
crytek
#3: Ma már kevés cég hisz a only single játékok kasszáknál való sikerességében ezért ömlik a onlymultis ótvar mindenhonnan :(
4.
4.
hedzsooo
Csak legyen, jo aztan a maga kategoriajaban!

Zombis, + katonas lovoldek nem igazan vonzanak de ezzel olykor el lennek haverokkal Steamen! :)
3.
3.
azureknight0715
Pedig ha csinálnának egy dead space játèkot alien köntösbe nagyott kaszálhatnának. Nem èrtem, mert az emberek èheznek egy jo alien játèkra szoval ha nem azt látnánk hogy agyatlan lövöldözős tömeg termèkeket csinálnak akkor mèg sikeres is lehetne
2.
2.
Zuzmo
#1: Mondhatjuk, hogy divat lett ez a műfaj. Ettől függetlenül, igazán jó még nincs sok, elférnek. :)
Sajnos, az Aliens Fireteamtől nagyon sokra nem számítok - ne legyen igazam!
A Back 4 Blood-ban, és a W40k Darktide-ban jobban bízom.
Crossplay kár hogy nem lesz.
Eddig nekem a Deep Rock Galactic volt a legjobb élmény a hasonló játékok közül, mert ott nem csak lövölde van, vagy esetleg craftolás, hanem felfedezés, bányászat, célszerű építkezés stb.. Ajánlom azoknak, akik még nem próbálták, a grafika ne ijesszen el senkit, meg lehet szokni.
1.
1.
Ooorky
Coop shooter "rpg" elemekkel. Ebből sincs még 160 millió különféle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...