Augusztusban érkezik az Aliens: Fireteam Elite

Megjelenési dátumot (és egy címkiegészítést) kapott az Aliens: Fireteam Elite. A Cold Iron Studios játékában a barátainkkal karöltve vághatunk neki a xenomorphokkal teli folyosóknak – remélve, hogy túl is éljük az összecsapást.

Néhány hónapja csak, hogy hírét vettük a Cold Iron Studios keze alatt készülő Aliens: Fireteamnek (illetve most már Aliens: Fireteam Elite-nek), amelyben a Left 4 Deadhez hasonlóan kooperatívan eshetünk neki a xenomorphoknak. A játékélmény frissen maradásáról egy RPG-szerű fejlődési rendszer fog gondoskodni, választható kasztból ötféle, ellenséges lényekből pedig több mint húszféle vár ránk.

Többfajta, többszörösen újrajátszható kampányt ígérnek a készítők, amelyeknek a nehézségét kihíváskártyákkal szabályozhatjuk majd mi magunk – a nagyobb kihívás legyőzéséért pedig a jutalom is nagyobb lesz. A Fireteam Elite alapvetően társas játékra lett tervezve, de ha éppen barátok nélkül maradnánk, AI vezérelte csapattársakkal is feltölthetjük harcegységünket.

Az Aliens: Fireteam Elite augusztus 24-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. Keresztplatformos játékot egyelőre nem terveznek a fejlesztők, de a különböző konzolgenerációk között adott a közös játék lehetősége.

9 komment - szólj hozzá!