Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#40
#39: Nem burkolok semmit. Én így vásárlok ahogy többször leírtam. Aztán hogy te ebből azt hozod le hogy te hülye vagy mert játékra költesz az a te bajod. Többször leírtam ezt is, mindenki arra szórja a pénzét amire akarja hiszen az övé, csak nem kell általánosan rávetíteni ráerőltetni másra aki nem így tesz.

Nem mellesleg ha nyíltan kimondanám hogy te vagy mások hülyék mert fizetnek a játékokért még mindig jóval igényesebb vagyok mint amit itt sokan megengednek maguknak hogy férgezzenek mert minden egyéb szarságnak elhordják a másikat csak mert nem úgy tesz ahogy ők...

Oltogatásról meg lentebb írtam emberi gének. ha nekem beszólnak nem hagyom szó nélkül... de érdekes ha én visszaszólok te is vagy ti is mártírkódtok szóval minden szögből egálban vagyunk...ja nem mert én nem alacsonyodok le a férgezéshez meg egyéb gyalázkodásokhoz
#39
#38: Nem ezzel van a gond cimbora. Te ugyan ezt csinálod, csak fordítva. Burkoltan folyamatosan beböfögöd, hogy aki játékot vesz az hülye és folyamatosan magad igazolod. Nem mellesleg, gerjeszted a feszkót, szinte minden hozzászólásoddal. Ismételd magad, úgy hogy tudod hogy a közösségek harapnak erre (mert ugye nem csak itt csinálod) aztán meg ha jól leoltanak, eljátszod a mártír.
#38
#37: Emberi alap "tulajdonság" Ha valaki nem azt teszi amit "én" akkor már hurcoljuk meg, mert egy szar szemét csóró csöves féreg senkiházi, hazudozó stb , nem is való neki az élet.
Ezt a gén amikor készítettek minket kivehették volna hoghy el tudjuk viselni a másik véleményét ,életét,látátsmodját. De nem.
Bár ha belegondolsz ezek nélkül egy deka komment se lenne sehol soha és beszélgetések se mennének mert a fórumokban 90% erről szól. Valaki odakommentel azt jön a többi, de az nem is úgy van ,meg neked nincs jogod mondani róla semmit mert nem vetted meg stb...
#37
#29: Hasonlóan csinálom én is, bár nem megyek el a végletekig a spórolásban.
De pl. most jól esett megvenni a Far Cry 3-at 1200-ért. Sosem volt vele dolgom korábban, gondoltam megpróbálom ha már mindneki annyit áradozott róla és ahogy elnézem el is leszek vele egy darabig. Szóval jó vétel volt.

Igaz a Cyberpunk után elég nagy a különbség grafikában, de attól még tényleg élvezhető marad.
Ha valakit nem zavar, hogy nem az előrendelt verzióért fizet ki 10-20x annyit, akkor nem fogom fel, hogy másnak az miért fáj.
#36
#35: A csóróknak nincs 8 számjegyű vagyonuk
A gazdagoknak meg főleg nem 8 számjegyű a vagyonuk hanem több.
Szóval ha csak ez a kettő opció van akkor egyikse vagyok.
#35
#29: És már megint tolja az önellentmondásokat:

07:03 "az számomra azzal lenne egyenlő hogy kiállók az erkélyre és szórom lefelé az 5 ezreseket...De az biztos én ilyen hibákat a saját pénzemmel nem fogok elkövetni"

14:31 "Elég jól keresek megengedhetném magamnak az összes platformot az összes game-el 0 day"

Döntsd már el, hogy akkor most csóró vagy gazdag vagy. Arról nem is beszélve, hogy vannak emberek, akik megveszik a játékot és nem lesznek csóró, hitelből élő, síró, országát szapuló emberek. Ahogyan te fogalmaztál.
#34
#32: De mit fogadjak meg ha kitörölted?Én azt nem látom te mit gépeltél le. Meg mi az igazság benne?
Ezért mondtam a privátot ha itt nem mered felvállalni a mondokádat ott megteheted.
#33
#32: "Én már amúgy titokban rájöttem itt a bázisomon, hogy te nem én vagyok és biztos azért is beszélünk mást."

Az semmit se bizonyít, nekem van pm-em amiben azt taglalja a delikvens, hogy ő átlát a szitán és tudja, hogy te is én vagy, csak azért veszekszek magammal, mert a ps utálattól skizofrén lettem.
#32
#31: És mi értelme lenne privátban gyalázkodni? Ilyenről szó sem lehet. Én már amúgy titokban rájöttem itt a bázisomon, hogy te nem én vagyok és biztos azért is beszélünk mást. Szóval csak fogadd meg, ami oda volt írva és ha azt mondod, hogy nincs benne igazság, akkor nem csak nekem, hanem magadnak is hazudsz. Ennyi a tanulság.
#31
#30: Írtál valamit amit kitöröltél... Azért gondolatolvasó nem vagyok hogy tudjam te mit töröltél ki. Így nem tudom mit véssek az eszembe :)

Ott a privát nyugodtan lehet ott gyalázkodni azt csak én látom.
#30
#29: Erre írtam valamit, de kitöröltem. A legjobb az lenne neked, ha úgy tennél, ahogy oda volt írva. Úgyhogy vésd jól az eszedbe.
#29
#27: Elég jól keresek megengedhetném magamnak az összes platformot az összes game-el 0 day.

De pont azért nem teszem mert már felnőtt vagyok és van sokkal fontosabb mint hogy én 20 ezreket költsek 0 day valamire amivel akarok játszani. 12 órázom keveset játszok amiket megszerzek ingyen szerzem be a bundlek és a cd kulcs bizniszek miatt. Annyi időm soha az életbe nem lesz hogy végigjátszak mindent szóval engem nem vonzz az azonnali játszás.Se ingyen szerzett cuccok esetén se 20k-ért szerzett cuccok esetén. És ez is a másik ok megvenném 20k-ért ugyanúgy nem tolnám lehet végig egyből és mire oda jutnék már azt látom csak 1000-be kerül szóval kukáztam a zsetonom..Nekem ez nem kell...tartsanak bárminek mondjanak ezért bárminek ,de legalább nem leszek csóró napról napra és hitelből élő ember aki mindig csak sír hogy jaj itt de szar ebben az országban..
#28
#23: Dehhogy is generálom a feszkót, az van az életemben épp elég. Csupán megjegyeztem, hogy amíg nem a fillérb@szásról van szó, addig tök jó gondolataid vannak frankón megfogalmazva, ha meg bekerülnek a képbe a pénzügyek, nos, ez a komment, meg a többi.
#27
#26: De nem minden játékról van szó, hanem pl ha rajongója vagy egy bizonyos szériának. Pl a diablonak, olvasod a könyveket is stb. Ha megjelenik az új akkor megveszed első nap te is ugyanúgy, mert felnőtt vagy és megengedheted magadnak és a kedvenc játékod, vártad már régóta. (és nem kell már karácsonyra kérni mint régen)
#26
#24: Sosem értettem ezt a vallási fanatizmust amit egyesek képesek felhúzni a játékok köré.

Én totál nem érzem át hogy én mivel lennék jobb vagy mivel lenne nekem jobb vagy az életben milyen változást jelentene nekem az hogy én bármit aznap játszok ahogy megjelent.. Ha nektek ez ad valami plusszot egészségetekre. Én ebben semmi értéket nem látok.

Én ha egy ma megjelenő játékot csak 6 év múlva játszok akkor meg ne lepődj most ,de ugyanazt a játékot fogom játszani amit ma te..

Bár lehet versenyeztek haverokkal akkor megértem én is a csontwarezos idömben mindent ami játék volt letöltöttem egyből nekiestem STOPPERREL mértem majd az időt toltam fel fórumba és jött a másik.. Mert akkor és ott én akartam lenni a "király" lássák mekkora egy kretén kocka vagyok hogy azt gondolják róla baszki én még azt se tudtam hogy ez a game megjelent ez a debil meg már be is fejezte...

De amióta win 10 van minden játékomat eredetibe szerzem be ha kell évekkel később így ez a király akarok lenni érzés már a múlté. Bár lehet rátok szállt mert nagyon odavagytok ezzel a 0 day azonnali játszással :)

Én a GTA5-re is pl máig várok hogy értelmes áron legyen steamen hogy kártyapénzből behuzhassam és csapathassam.. hány éves is az a game?
#25
#19: Na igen, a Ferrari-ra már irigy vagyok :D

Mérnöki szemmel sajnos az összes európai autó egy túlkomplikált hibahalmaz lett (elég megnézni a legújabb Octavia-n milyen szinten elqrták a fedélzeti szgépet, ami miatt már a légkondit sem lehet bekapcsolni néha).
Japánoknál az eltérő törvények miatt a gyártók sokkal többet fejlesztettek a 80-as, 90-es években, így kulcsfontosságú technológiák az ő védjegyeik, azokhoz hasonló működést a vetélytársak, csak kerülőutakon, lényegesen bonyolultabban tudnak összehozni, ezzel növelve a hibalehetőségeket.
#24
#23: Akkor nem is annyira érdekel téged az a játék, ha lazán vársz egy évet is. De szerintem biztos van olyan játék amit megvennél első nap, ha a rajongója lennél, és naponta néznéd róla a híreket, trailereket stb.
#23
#22: Saját magadnak gerjeszted a feszkót megint. Eddig is normélisan írtam mivel a dolgaimat írom le a nézeteimet ami számomra az.

Ismét nem írtam le olyat hogy baromság a game vásárlás. Többször írtam az hogy ki mire veri el a pénzét az egyéni baja. Én mivel tudom ezek a címet hol kötnek ki 1-2 cég játékai kivételével nem fogok pénzt kiadni értük ,mert az számomra azzal lenne egyenlő hogy kiállók az erkélyre és szórom lefelé az 5 ezreseket. Kb ugyanott lennék a game vásárlással. Mert pár hónap múlva akár ingyen is hozzájuthatok.
Ha neked az jól esik hogy valamiért kifizetsz 5-10-20 ezret ami kb akár 1 éven belül is bekerülhet bundleba ahonnan ingyen hozzájut az ember az a te dolgod.De az biztos én ilyen hibákat a saját pénzemmel nem fogok elkövetni.
#22
#21: Nemá, tök normális hozzászólásaid vannak mostanában, ne rontsd már el megint ezzel a "gémvásárlás baromság" mantrával:/
#21
#20: Pénzt felesleges érte adni látszólag humble choice-ba lesz hamar ,akkor csak felesleges költés lenne mint minden game vásárlás. Én nem a sokáig az semmi sőt még a nagyon nagyon sokáig se..