Így fest élesben a Monster Hunter Stories 2

  • Írta: szlav
  • 2021. június 24.
  • Videó
Link másolása
Számos sztorielőzetest láthattunk már a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinról, de a Capcom eddig többé-kevésbé fedél alatt tartotta a valódi játékmenetet. Most 13 percen keresztül mélyedhetünk el a részletekben.

Az idei E3-as forgatagban többször is találkozhattunk a Monster Hunter Stories 2-vel: a Summer Game Fest adásán és a Capcom önálló műsorán is megmutatta magát a szörnyvadászós széria mellékhajtása. Igen ám, de ezek csupán sztorielőzetesek voltak, s habár egy ilyesfajta játékban nyilvánvalóan fontos a történet, mi azért szeretnénk látni a játékmenetet is.

Szerencsére egy youtuber, Arekkz már ezt is megelőlegezte, így most bő 13 percnyi tiszta felvételen láthatjuk, hogyan is fest majd a Wings of Ruin. A videón láthatjuk a játék színes nyílt világát, a klasszikus JRPG-s harcrendszert, az egyik központi helyszínt, megtudhatjuk, hogy miként fejleszthetjük a hősünket, ráadásul belepillanthatunk a szörnytenyésztés rejtelmeibe is.

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin július 9-én érkezik PC-re.

1.
1.
Tsabesz
Nem akarok kukacoskodni, csupán a jószándék vezérel, de az utóbbi napok cikkeiben feltűnt, hogy a szokottnál is több az elütés, rossz szó használata. Apróbb hibák ezek csak, de gondoltam, felhívom rá a szerkesztők figyelmét : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...