A Konami váratlanul fellőtt egy demót az új PES-hez

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 25.
  • Korai verzió
Link másolása
Tegnap kicsit elmentünk mellette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy a Konami minden előzetes felhajtás nélkül fellőtte a netre az új Pro Evolution Soccer kipróbálható változatát, méghozzá hálózati teszt gyanánt.

A Konami lényegében kihagyta a tavalyi évet Pro Evolution Soccer-fronton, és mindössze a 2019-es játékhoz készített egy frissítést, hogy minden erejével az idei, next-gen epizódra fókuszáljon. Noha az új részt még nem jelentették be formálisan, már nem vagyunk messze tőle, erről árulkodik a minap megjelent demó is.

A japán cég ugyanis váratlanul kiadott PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re egy demót a nemes egyszerűséggel csak New Football Game munkacímen futó projektjéhez, méghozzá hálózati tesztelés céljából. Noha a július 8-ig elérhető próbaváltozat ad némi ízelítőt az idei, immár Unreal Engine-re épülő játékból, a készítők szerint messze nem tükrözi a végleges változat minőségét - az amerikai IGN értesülései szerint a legfrissebb fejlesztés alatt álló build már jóval előrébb tart ennél az állapotnál.

A demó egyébként az 1v1-es játékot teszi lehetővé, és négy csapat, a Manchester United, a Bayern München, a Juventus, valamint a Barcelona közül választhatunk benne. Aki nem szeretné letölteni, fent megnézhet némi gameplayt belőle, a PES-rajongóknak azonban érdemes lehet ráúszni, hiszen a próbát és egy kérdőív kitöltését követően 25 ezer GP ütheti a markukat a PES 2021 Season Update MyClub módjában.

A játékbeli reklámok alapján egyébként a formális bejelentés július 21-én várható.

3.
3.
Cambi
#2: Az is természetesen...
2.
2.
ssemtexx
Uramisten, ez mi? Elején azt hittem hogy ez valami mobile PES demó lol
1.
1.
Oistrakh01
Ezt elég lett volna belső tesztelésre kiadniuk, borzalmas minden tekintetben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...