Loki is felszáll a Fortnite-buszra

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 28.
  • Letöltés
Link másolása
Nem mással, mint a skandináv mitológia egyik legismertebb karakterével, Lokival erősít ezúttal a Fortnite. A csínytevés istene természetesen a marveles "skinjében" ül majd fel az iskolabuszra a következő hónap elején.

Az Epic népszerű battle royale-játékában már rengeteg ismert figura megfordult az elmúlt években, és hamarosan egy újabb ikonikus karakterrel bővül majd a rotáció. A Disney+ műsorán éppen ezerrel zakatoló Loki-sorozat örömére hamarosan a csínytevés istene is szerencsét próbál a csatatéren:

A többi skinnel ellentétben azonban Thor mostoha testvérénél van egy kis csavar a rendszerben, ugyanis Loki nem lesz külön megvásárolható, csak a Fortnite Crew-tagok számára érhető majd el. Az imént említett szolgáltatás havi 12 dollárba kerül, és az előfizetők markát az exkluzív ruhák, illetve tárgyak mellett némi extra V-Buck is üti majd.

Az Epic elmondása szerint Loki nem csak ideiglenesen exkluzív skin: később sem lesz külön beszerezhető, így aki az asgardi isten bőrébe bújna, az nem kerülheti meg a Fortnite Crew-előfizetést. A tagok a ruházat mellé megkapják a Loki’s Cape Back Bling, a Loki’s Scepter Pickaxe, a Chitauri Chariot Glider és a Loki’s Welcoming Loading Screen extrákat is.

1.
1.
Obi Wan Kenobi
BISZEXUÁLIS, TILTÓLISTÁRA VELE!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...