Íme, a Games with Gold júliusi felhozatala

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 29.
  • Akció
Link másolása
Már csak pár nap, és átlépünk a júliusba, ezért a Microsoft időszerűnek érezte, hogy leleplezze a következő havi ingyenes játékait, amiket szokás szerint az Xbox Live Gold- és az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők is bezsákolhatnak majd.

Az Xbox Live Gold, illetve az Xbox Game Pass Ultimate konzolos előfizetői a következő hónapban ismét négy játékkal bővíthetik majd a gyűjteményüket, amelyek, ha nem is gurulunk azonnal a falnak tőlük, azért így kellemes szórakozást ígérnek a nagy nyári hőségben:

A hónapot nyitja a klasszikus Xboxra megjelent platformer, a Conker: Live and Reloaded, ami egészen július 15-ig lesz beszerezhető, majd őt váltja az Xbox 360-as Midway: Arcade Origins, ami július 15-től a hónap végéig vihető majd ingyenesen. A látványos 2D-s platformer, a Planet Alpha viszont az egész hónapban a könyvtárunkhoz adható lesz, míg a Monty Python-hangulatot idéző Rock of Ages 3: Make & Brake-et a július 16. és augusztus 15. közötti időszakban húzhatják be az előfizetők. Jó szórakozást!

6.
6.
PS4jacksony
Imádtam a Concert elképesztő volt a maga idejében megkockáztatom mai napig nincs hozzá hasonló !
5.
5.
TrishtanAG
#4: A Conkert vér gyenge játéknak hívni vagy azt jelenti, hogy nincs valami kifinomult ízlésed, vagy azt se tudod, mi az.
4.
4.
crytek
#3: Lehet valakinek az a legjobb ,de attól még szerintem lehet egy vér gyenge játék.
Többszáz remek xbox 360 cím létezik, de a MS-nak valamiért ezeket nem derogál sem leárazni soha sem ide betenni.. Akkor minek tartják őket bc-be?
3.
3.
TrishtanAG
#1: ja, elvégre a Conker a Rare létező legjobb játéka.
2.
2.
DarkCrash
#1: Conker az egyetlen jó cím. Az a játék zseniális a mai napig.
1.
1.
crytek
Nem nagyon lehet lejjebb de mindig alább tudnak menni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...