Hearthstone - irány Stormwind City!

  • Írta: szlav
  • 2021. július 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Barrens pusztasága után Stormwind városa felé veszi az irányt a Hearthstone. Bemutatkozott az augusztusban érkező új kiegészítő, amely alaposan felforgatja majd a Blizzard online kártyajátékát.

Az idei év a World of Warcraft kezdőzónáiról szól a Hearthstone világában. A hordások már tavasszal megkapták a jussukat a Forged in the Barrens szettjével, de természetesen az allisoknak is kijár a szeretet. A United in Stormwind augusztus 3-án élesedik, a 135 új lapot tartogató frissítés pedig számos olyan új mechanikát hoz magával, amelyek egész biztosan a feje tetejére állítják majd a jelenlegi metát.

Az öreg főváros legendás árusnegyedét és az aukciósházat a Tradable kulcsszó reprezentálja majd. Ezeket a lapokat némi felár (egy mana) után visszahelyezhetjük a paklinkba, és új kártyát húzhatunk helyettük. Hasonló módon megjelennek a kártyajátékban a World of Warcraft mesterségei is. Fegyver helyett kézbe vehetjük majd az adott szakmákhoz használt eszközöket, ezzel hosszabb távon erősítve önmagunkat vagy a pályán lévő egységeinket.

A Hearthstone csapata erősen rágyúr az MMO-feelingre, hiszen kapunk új, háromrészes küldetéssorozatokat is, amelyek az eddigi questekhez hasonlóan könnyen megfordíthatják majd a játék menetét. Végül pedig jöjjön az, ami nem hiányozhat egy tisztességes online szerepjátékból sem: a hátasok! A Hearthstone esetében olyan állatkákra kell gondolnunk, amelyek komoly buffokkal erősítik a pályán lévő egységeinket, később pedig önmagukban is megállják a helyüket a csatatéren.

4.
4.
Scat
Van már classic mód.

Minden paklit átlagos játékidővel nem is lehet összegyűjteni, de néhányat igen.
Hozzáteszem, én is főleg már a battlegroundsot játszom, ahova ugye nem kell semmi farmolás. Élvezem is.
3.
3.
KaktuszPingvin
#2: Asszem már van benne classic játékmód is.
2.
2.
azureknight0715
Igen mire kifarmolsz egy kártya paklit ami müködik is addigra jön az új kieg és dobhatod ki. Ezért hagytam abba énis pedig elégé el lehetett lenni. Lehet ide is kéne egy Classic
1.
1.
JohnSpartan
Ha nem szarnák ilyen tempóban a lapokat mai napig játszanám ezt a játékot. De egyszerüen nem lehet ennyi lapot kifarmolni, képtelenség. Vagy csinálnának valamit a farm rendszerrel hogy könnyebben hozzá lehessen jutni az új kártyákhoz vagy jóval olcsóbban adnák őket mert az hogy 18 ezer huf ért kapsz 40 paklit (1 pakli/ 5 lap) amiben jó esetben is max 5-10 legendary lap van és full lutri hogy mit kapsz az nevetséges.

Pedig nagyon jó kis játék, rengeteg lehetőséggel és iszonyat sok variációval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...