Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

  • Írta: gorien
  • 2021. július 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.

Az Electronic Arts nem vett részt a júniusi E3-as forgatagban, és míg a koronavírus-járvány előtti időkben szimplán más helyszínen tartotta a saját műsorát, idén egy másik hónapot is választott: július 22-én esedékes az EA Play Live. Ám nem csupán ennyivel készülnek, mint kiderült, hiszen az újonnan bejelentett Spotlight Series részeként négy másik, specifikusabb adással is jelentkeznek még.

A közvetítéssorozat első darabját, a The Future of First-Person Shooterst július 8-án láthatjuk: ahogy a cím is sugallja, ez a lövöldéket fogja érinteni - a DICE-tól és a Respawntól is lesznek vendégek a műsorban. A július 10-i EA <3s Independent Studios című show-ban az It Takes Two, a Lost in Random és a Knockout City alkotói is részt vesznek, ez az adás a független fejlesztésű alkotásokról szól.

A július 19-én futó közvetítés főszereplője a Madden NFL 22, ahol egyrészt egy új játékfunkciót lepleznek majd le, másrészt szó lesz a a fejlesztők Madden Design Council kezdeményezéséről, amely segítségével a széria rajongói közvetlenül elmondhatják a véleményüket, ötleteiket. Július 20-án pedig további EA Sports-játékok állnak színpadra.

A fő attrakció persze változatlanul az EA Play Live marad, a nagy bejelentéseket és az exkluzív bemutatók, gameplayek javát oda tartogatják. A július 22-én, este héttől megtartott rendezvény várhatóan negyvenperces lesz, aminek a birkózó Austin Creed lesz a házigazdája, a főszerepet pedig olyan játékok kapják, amelyeknek a megjelenése „a közeljövőben" várható.

Az biztos, hogy a Battlefield 2042 és az Apex Legends képviseltetni fogja magát, ahogy az is, hogy a Lost in Random első gameplayét is itt láthatjuk majd. Hogy a pletykált Dead Space-remake jelen lesz-e, az egyelőre rejtély, a BioWare viszont már megerősítette, hogy se Mass Effect-, se Dragon Age-hírekre ne számítsunk.

1.
1.
Anti4730
Kovezzetek meg de en az uj need for speedet varom, a heat is fasza volt, es igazabol nekem bejon a sorozat. De ahogy elnezem most novemberben rohadtul nem fog megjelenni. Es mondhat akarki akarmit lehet a forza minosegibb, de rendoros arkad open world jatek jelenleg egy sincs a piacon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...