Új kiegészítő jön a Star Wars: The Old Republichoz

  • Írta: gorien
  • 2021. július 2.
  • Letöltés
Link másolása
Idén lesz tíz éve, hogy a BioWare piacra dobta a Star Wars: The Old Republicot, de ez még nem jelenti azt, hogy végeztek is vele. Idén új kiegészítő érkezik az MMO-hoz: a Legacy of the Sithben Darth Malgus rejtélyes terveinek járunk a végére.

Ugyan a BioWare sem a Mass Effecttel, sem a Dragon Age-dzsel nem képviselteti magát a júliusi EA Play Live-on, de ez nem azt jelenti, hogy hátradőlve malmoznának. Nemrég például bejelentették, hogy idén karácsony tájékán új kiegészítő érkezik a Star Wars: The Old Republichoz, amely egyúttal az MMO tizedik évfordulójának ünneplését is megkezdi.

A Legacy of the Sith Manaan víz borította bolygóján veszi kezdetét, ahol egy új kiindulópontra tehetünk szert, miközben Darth Malgus rejtélyes terveit próbáljuk megfejteni, a kutatás pedig többek között a romos, elomi sith erődhöz is elvezet majd minket.

A mindenkinek ingyenes kiegészítőben már egészen 80-as szintig fejlődhetünk, a karakterünket pedig vadonatúj harcstílusokkal szabhatjuk majd testre – a választott kaszt kevésbé fogja korlátozni a kedvenc stílusainkat. Új Flashpoint- és Anomaly Operation-küldetéseket is kapunk majd, emellett új napi teendőket, meg persze vadonatúj felszerelési tárgyakat is.

A kiegészítővel egy időben a játékélmény felülvizsgálata is megkezdődik, a BioWare szeretné, hogy az egyszerre legyen vonzó az újoncoknak és a veterán játékosoknak is. Ennek részeként a karakterkészítés is egy nagyobb ráncfelvarráson esik majd át. 2022 során számos további javítást és újdonságot is várhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...