DOOM Eternal - végleg elkaszálták az Invasiont

  • Írta: szlav
  • 2021. július 3.
  • Letöltés
Link másolása
Az id Software már jóval a DOOM Eternal megjelenése előtt bejelentette, hogy egy Invasion nevezetű aszimmetrikus többjátékos móddal bővíti majd a lövöldét, ez azonban sosem következett be. Helyette egy hordamódot kapunk majd.

A DOOM Eternal megjelenése előtt egy egészen egyedi többjátékos módot lengetett be az id Software csapata. Némileg leegyszerűsítve, az Invasion a Souls-játékok mintáját alapul véve egy olyan rendhagyó játékmód lehetett volna, amely során démonná alakulva megszállhattuk volna mások kampányát, ezzel jócskán megnehezítve azt. A koncepció papíron remek volt, de amint láthatjuk, mégis zsákutcába torkollott. A stúdió végül tegnap délután egy nyilvános levélben elárulta, hogy végleg felhagynak a játékmód fejlesztésével.

A stúdió vezető producere, Marty Stratton elárulta, hogy a koronavírus-járvány következményei náluk is alaposan felforgatták a menetrendet, így végül nem jutott elég erőforrás az Invasion elkészítésére. Időközben azonban két nagy sztoriexpanziót is kapott a játék, a rajongói visszajelzéseket látva pedig a csapat végül úgy döntött, hogy inkább az efféle egyjátékos tennivalókra fókuszálnak a továbbiakban is. Ennek eredményeként az Invasion helyett érkezik majd egy afféle single player hordamód, illetve a Battlemode rajongói is számíthatnak még néhány újdonságra. Mit gondoltok, meg lesztek elégedve ezzel a kompromisszummal?

2.
2.
TDavid22
#1: Teljesen egyetértek veled ha nem lettek volna achivementek kotve ehhez a játék módhoz talán ki se probalom... Viszont a másik doom multija hiányzik mert az tetszett és miután meg volt a 100% process azután is vissza-vissza néztem néha ha kellett egy kis adrenalin bomba.
1.
1.
FekaFOB
Sose leszek elégedett a klasszukus deathmatch hiányában. Nem hiszem, hogy a covid tett be az Invasion módnak, ez csak egy jól csengö kibúvó a részükröl. A horda mód jó hír, de a Battlemode további támogatását tartom az eröforrások elfecsérlésének. Nem értem miért eröltetik, alig játszik vele valaki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...