Xbox-exkluzív lehet Kojima következő játéka

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák alapján Xbox-exkluzív lehet Hideo Kojima következő játéka, a felek jelenleg is tárgyalnak a megállapodás részleteiről. Úgy tudni, a cél az, hogy Kojima kreativitása találkozzon a Microsoft technológiájával.

Noha Hideo Kojima mostanában a Death Stranding: Director's Cuttal van elfoglalva, a következő nagy fejlesztés is a csőben van már, amely a legutóbbi hírek szerint Xbox-exkluzív lehet majd - ez természetesen az összes platformot érinti, amelyet a Microsoft a márka részeként kezel.

A pletykákat a VentureBeat újságírója, Jeff Grubb szállította, aki úgy tudja, a redmondiak és Kojima már alá is írtak egy szándéknyilatkozatot a közös munkáról. Noha ez még nem tekinthető végleges megállapodásnak, mindenképp előrehaladott tárgyalásokat sejtett, Grubb szerint most az ügyvédeken a sor, hogy letisztázzák az együttműködés részleteit.

Grubb ennél többet is mondott: állítása szerint az új játék legalább részben a cloudra készül, ez pedig egybecseng a közelmúlt híreivel, miszerint a Microsoft ráfeküdne a dedikáltan felhős játékok fejlesztésére. Épp ezért érdekes, hogy a redmondiak nem is egy konkrét fejlesztés pitche kapcsán állapodnának meg Kojimával, a cél inkább az, hogy a dizájner kreativitása találkozzon a technológiájukkal.

Az egyezkedés egyébként már hónapok óta zajlik állítólag a háttérben; ki tudja, lehet, komolyabban kellene vennünk, hogy Phil Spencer milyen díszlet elől jelentkezik be az online közvetítéseken?

46.
46.
momant
kojima ds fórumok tartalma - ahogy a kva gyozkodi a szerzetest es forditva : )
45.
45.
Oistrakh01
Fájni fog nektek még a Starfield is olyan szinten hogy az nem igaz :D
44.
44.
Helium Prime
Az igazi nextgen a Cloud!Amihez kevés egy XSX,PS5 vagy csúcs PC! Miért? Ott a Flight Simulator több mint 2.5 petabyte adat!Hányan tudnátok letölteni?És ez csak a kezdet! Bizony sok xy fejlesztő számára(nem csak játék) ez akkora ugrás mint öszvérről lebegő mágnesvasútra szálni!
35.
35.
#14: Gamerant-en van egy cikk róla, kb két hetes. Azt dobta ki elsőre a Google, onnan volt az infó.
34.
34.
Helium Prime
"Segítenünk kell neki, hogy visszatérhessen a győztes oldalra" pedig végképp leleplezi íróját abban, hogy az egészségesnél kicsit jobban identitása részévé tette, milyen platformon játszik.
Kamgecam stbstb te vagy az? :)
33.
33.
Helium Prime
https://www.gamestar.hu/hir/peticioban-kerik-kojimat-hogy-ne-keszitsen-xbox-exkluziv-jatekot-296411.html
30.
30.
Oistrakh01
Csak sírjatok nyugodtan :D
27.
27.
Marcus88
#26: Én még fizetnék is,hogy ne adják ki ps-re! Legyen csak MS exkluzív,nem sokat veszítünk,ha nem élvezzük az agyszüleményeit.
26.
26.
Oistrakh01
Imádtam a Death strandinget, nagyon jó lenne ha xbox exkluzív lenne a következő játéka hadd sírjon a playstation tábor Muhahahaha
24.
24.
almaspite
#7: Napokban kezdtem bele a Death Strandingbe. Miért pont most nem tudom, valahogy igy jött.

Egy valami elismerek ennek az embernek, nagyon jól tudja csavarni a történetet, és tényleg tudd csinálni egy egyedi világot a játéknak. Azonban a játékmenet egy nagy hallom gőzölgő sz*r kupac itt is és a mgs v-ben is. Sétáló szimulátor, utána átmegy Kojima farm szimulátorba... Majd Kojima kamionszállító fiúba, majd Kojima rakodó pókember fiúban Ziplinokon.

Most komolyan tényleg az volt a legjobb ötlete, hogy szórjunk szét családiházakat Amerikában, és ezekhez szállítsunk dolgokat. Ha hatékonyabban akarjunk csinálni grindoljunk rengeteg nyersanyagot útba és sétálgassunk körbe körbe hogy zipline-t rakjunk le, hogy még több nyersanyagot tudjunk farmolni. Emelet 2-3 szállítás után max repuba kerülsz az illetővel és Kojima like farmolásra kényszerit a játékban. Tehát még nem is felszerelést grindolsz, mert azt könnyen megkapod, konkrétan csak pontot +még kis nyersanyagot amit beletöltesz grind hálózatba. Végtére is ez egy játék valamivel el kell ütnöd benne az időt.

Tehát az építkezés abban segít neked, hogy hatékonyabban tudj farmolni a még több épitkezésre, amik egyre drágábbak. Várj ezek még tönkre is mennek... még javítgasd is őket. Kojima szállító javító fiú. Ezen kívül teljesen felesleges, mert nagyon lassú sétával végig tudod vinni a játékot. Ezt még megfűszerezi, hogy a történet nagyon rövid a grindoláshoz képest...

A harc meg inkább csak idegesítő, főleg szállítás közben, ha fent akadsz a BT-n.

Őszintén úgy tudom ajánlani valakinek a játékot, hogy játsszon pc-n trainer-rel, vagy cheat engine-nel. Ha csak nem szereti az ilyen szállító szimulátorokat, akkor semmit nem fog veszíteni a játék élményből. Komolyan akar valaki vele foglalkozni, azért a rövid történetért. Avagy inkább nézze végig youtubon, egy olyan embert aki csak a történetet viszi végig.
19.
19.
RangerFox
14.
14.
FiveSalmon69
#12: Azert ezzel egy ket dolog nem stimmel. A last of us 2-bol elso heten adtak el 4 milliot.
A bloodbornerol utoljara 2015-ben jott ki adat, es nem szamoljak a digitalisan ertekesitett verziokat. Nem azt mondom h ettol a death stranding nem sikeres, de a tobbi sem sikertelen.
13.
13.
crytek
#12: Érdekes a Sony konzollal szeretnek haknizni mennyi fogy elég gyakran, de pl a Last of US 2 4 milliós eladási száma az 1 éves adat.....sokkal több fogyott belőle 1000000%
11.
11.
crytek
#10: "Xbox-exkluzív lehet majd - ez természetesen az összes platformot érinti, amelyet a Microsoft a márka részeként kezel."

Szójáték, ki melyiket használja. Xbox exklúziv vagy MS exklúziv tökmindegy mivel
egykutya..
10.
10.
markoci555
azt hittem nem létezik xbox exkluzivitás, mert mindent rádobnak pc-re is
9.
9.
crytek
#7: Én nem toltam még (majd egyszer) ,de ahogy olvasgatok róla annak ellenére hogy a game magyar feliratos nem igen érthető a sztorija úgy kell kérdezgetni másokat és keresgélni netes leírásokat hogy ez mi a rák volt... Ismétlem én nem toltam még ,de az ilyen jellegű dolgokat utálok. Filmeknél csak 1.5 órát kell végigülni és a végén aha néztem valamit de hogy mit azt max a készítő tudja..és egy 30+ órás játéknál ez elég szomorú hogy nem lehet rájönni.... Lehet ez is egy ok amiért szarozzák
8.
8.
godach
#5: Jogos a két pont. És a PS3-as MotoStorm, Resistance címeket nem is említem. PS3 korszakból, több mindent nyírt ki a Sony. Ami sajnálatos.
Részemről a Sony egy Electronic Arts, csak míg ők a DLC-re mennek rá, addig a sony-nak mindenből TPS kell. Lásd, Killzone=Horizon.
Gondolom kiadják a parancsot, aztán vagy összejön a csapatnak, vagy nem és mehet a levesbe.
3.
3.
crytek
Szomorú hogy ez így megy. Ahelyett hogy mindenre jönnének a játékok... :(
2.
2.
Ooorky
Egy újabb "mehh" Kojima játék, csak ezúttal a ps-esek köpködni fogják nem isteníteni.
Gamepass-ban talán kipróbálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...