Monster Hunter Stories 2 - ezt tartogatja a jövőben

  • Írta: gorien
  • 2021. július 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Monster Hunter-franchise körökre osztott mellékága tovább folytatódik a héten a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin formájában. A Capcom legalább októberig biztos tervez a játékkal, addig tart az első kiadott roadmap.

2016-ban a Nintendo 3DS-en, a Monster Hunter-franchise-tól szokatlan módon, nem egy szörnyvadász, hanem egy szörnylovas szerepébe bújhattunk a Monster Hunter Storiesban. Idén a Wings of Ruinnal folytatódik ez a mellékág, amely ráadásul nemcsak Nintendo Switchre jelenik meg, de a PC-sek is élvezhetik majd az új kalandot, amelynek középpontjában egy kölyök Rathalos áll, ami akár a világ végét is elhozhatja. Alább megtekinthetitek a launch trailerét.

A Capcom nem dől hátra, amikor a játék polcokra kerül július 9-én, a frissen kiadott roadmap alapján ugyanis legalább néhány hónapig még tervezi ingyenes tartalmakkal bővíteni. A legelső már jövő héten meg is jelenik, amelyben egy Palamute monstie-val lehetünk gazdagabbak.

Auguszutus 5-én egy Kulve Tarothtal küzdhetünk meg egy kooperatív küldetésben, illetve további monstie-kat is társainkká fogadhatunk – ilyen szörnyikékkel az összes frissítés készül. Szeptemberben két frissítés is befut, az egyik csak monstie-kat hoz, a másik pedig a Kulve Taroth-küldetést turbózza fel egy magasabb nehézségi szinttel. Az eddig ismert utolsó frissítés októberben érkezik, és ismét egy kooperatív küldetést hoz magával, de egyelőre rejtély, milyen szörny ellen.

1.
1.
almaspite
Valakit megkérdezhetek, hogy miért jelenik meg most ez a játék. Amikor nem olyan régen jelent meg a rise. És szintén ez is pcre és switchre fog jönni, ráadásul a rise is csak erre a két platformra jelent meg (pc-re csak fog), szóval így ennek mi értelme van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...