Traileren a megszépült A Plague Tale: Innocence

  • Írta: szlav
  • 2021. július 6.
  • Videó
Link másolása
Végre megkapta az újgenerációs frissítését az Asobo Studio szívszorító alkotása, az A Plague Tale: Innocence. Az ingyenes update mellé kaptunk egy utolsó előzetest is, hogy megjöjjön a kedvünk az Xbox Series X/S-en vagy PS5-ön való újrajátszásra.

Ma élesedett az A Plague Tale: Innocence újgenerációs frissítése, amelyre ingyenesen benevezhetnek azok, akik korábban már megvették a játékot Xbox One-on vagy PlayStation 4-en. A pestis sújtotta Franciaország eredetileg is nagyon mutatós volt, az újgenerációs masinákat célzó patch után viszont 4K felbontásban, 60 fps-es sebességgel és számos vizuális javítással élhetjük át ismét Hugo és Amicia de Rune viszontagságokkal teli történetét.

Már csak azért is érdemes jobban megismerkedni a játékkal, mivel a Microsoft idei E3-as műsorán bemutatkozott a folytatás, az A Plague Tale: Requiem. Az új epizód megjelenése csak jövőre várható, bőven van idő bepótolni az első részt.

7.
7.
delphijos
#6: Amúgy a játék nem a legpörgősebb, meg lehet már a szemem se elég “érzékeny” már, de annyira nem verte ki a szememet, bár igaz hogy tényleg csak belenéztem.
6.
6.
#5: Gondolom a 60 fps sem észrevehető ...
5.
5.
delphijos
Leszedtem a frissítést SX-re, és csak rálestem ( pont elutazás előtti nap jött ). A játék már szerintem eleve szép volt, szóval egetverő változás nincs, de azért látszik. Nem rossz.
4.
4.
Darksiders84
#3: Ez igaz amúgy nem vártam semmit egy videót láttam nem is olvastam róla ,de egyáltalán nem rossz..
3.
3.
crytek
#1: Ez egy többségben ügyességi bujkálos game. Ha mást vártál nem nagyon informálodtál mivel is fogsz játszani
2.
2.
hedzsooo
#1: Lehet felvenni a kesztyut de csak egyszerrre 1 ellen, nem egy tucat ellenfel ellen... A kis srac eselytelen lenne felnottek ellen kozelharcban, es lassuk be a lany fizikuma sem olyan, hogy megvivhassa a csatajat egyszerre egy tucat ellenfel ellen.. :)

Meg nem jatszottam en sem vegig de valoszinunek tartom hogy vegig megmarad ez a jatek a realisztikusabb harcok mezejen, es nem lesz a lanybol 1 brutalis gyilkologep, martaloc a legvegere sem... :-)))
1.
1.
Darksiders84
Ma kezdtem el a 3 fejezetnél járok ami eddig futás bujkálás futás bujkálás ,de Ps5-ön tényleg jól néz ki és azért remélem nem csak ennyiből fog állni és néha valakit ledobálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...