A Deathloopról szól a következő State of Play

  • Írta: szlav
  • 2021. július 6.
  • Rendezvény
Link másolása
A Sony csütörtök éjjel vetíti a State of Play következő adását. A főszerepbe ezúttal az Arkane Studios időutazós lövöldéje, a Deathloop kerül, de a harmincperces műsor során szó esik majd számos indie játékról és egyéb külsős címekről is.

A kékek egyelőre még nem pótolták az E3-as elmaradásukat, és úgy tűnik, még egy kicsit játszadoznak az idegeinkkel. A Sony következő State of Play-adása egy viszonylag kisebb bemutató lesz, amely az Arkane és a Bethesda időhurokban ragadt lövöldéjére, a Deathloopra fókuszál majd. A PlayStation Blogon közzétett infók szerint egy jókora gameplay-bemutatóra számíthatunk, amely során láthatjuk majd, hogy a játék főszereplője, Colt hányféle módon teheti el láb alól a célpontjait.

A nagyjából 30 perces műsor számos indie-gyöngyszemet és néhány egyéb, külsős stúdióktól érkező alkotást is bemutat majd, aki azonban az új God of War vagy a Horizon: Forbidden West bemutatójára vár, az egyelőre csalódni fog. A nyár vége azonban még messze van, a Sony ígéretei szerint pedig hamarosan láthatjuk majd az említett játékokat és nemsokára megtudhatunk majd ezt-azt az új PS VR-ról is.

Addig is, készüljetek rá a csütörtöki műsorra, amely magyar idő szerint éjjel 11 órakor startol majd. Twitchen és YouTube-on élőben követhetitek majd az eseményeket, de természetesen mi is beszámolunk majd a látottakról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...