Destiny 2 - bemutatóra készül a Bungie

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 8.
  • Teaser
Link másolása
Noha végül nem jelenik meg idén, augusztus végén mutatkozhat be a Destiny 2 következő nagyobb kiegészítője, a The Witch Queen, erről árulkodik legalábbis a teaser kép, amit a Bungie a minap lőtt fel a Twitterre.

A Bungie tavaly nyáron tette egyértelművé, hogy a Destiny 3 elkészítése helyett inkább a Destiny 2-t bővítgetné, ezzel együtt pedig három kiegészítőt is bejelentett a játékhoz. A Beyond Lightot már megkaptuk, idén pedig a The Witch Queen lett volna a soros, a koronavírus-járvány miatt azonban a srácok kénytelenek voltak elnapolni a megjelenését, így az csak 2022-ben érkezik.

Ennek ellenére hamarosan belenézhetünk majd, erről árulkodik legalább a fejlesztőcég egyik tweetje. A bejegyzés szerint augusztus 24-én Destiny 2 Showcase-re számíthatunk, a teaser kép dizájnja pedig elég egyértelműen sejteti, hogy a főszerepet a The Witch Queen kaphatja a műsorban, amely a találgatások szerint a néhai Chicagóba kalauzolja majd el a játékosokat.

5.
5.
Aanash
#4: Köszönöm.
Ezekről semmit nem tudtam.
Végülis kifizettetik a dlc-t, aztán évente kukázzák az új kedvéért.
Mindegy is, ez már soha nem lesz olyan igazi Destiny, mint amilyen az első volt.
4.
4.
maktub
#3: Több bolygót, strike-ot, raidet, sztori küldetést (egyebek mellett a teljes alapkampányt) és még pvp-térképeket is kivettek. Úgy hírlik a Witch Queen miatt újabb adag kerül majd a content vaultba. A gyanú szerint ezúttal a Forsaken dlc tartalmai jutnak erre a sorsra.
3.
3.
Aanash
2.
2.
maktub
#1: Kár, hogy ennek a Beyond Light óta az az ára, hogy egy csomó tartalmat kivesznek a játékból.
1.
1.
markoci555
nekem bejön az ötlet hogy egy ilyesféle multis játékot inkább tovább támogatnak, és nem párévente kijön egy újabb, lassú halálra ítélve az előzőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...