Itt az első Transformers: The Game trailer

  • Írta: nimat16
  • 2007. május 3.
  • Hír
Link másolása
Az Activision kiadta az első trailert a Transformers című film játékadaptácíójáról. A cucc a régi Xbox konzol kivételével az összes létező platformra meg fog jelenni.
Az Activision kiadta az első trailert a Transformers című film játékadaptácíójáról. A cucc a régi Xbox konzol kivételével az összes létező platformra meg fog jelenni.


15.
15.
pdonor
ja itt nem 4.-ét hanem 3.-át írnak hehe
14.
14.
pdonor
Én régen nagy Transformers fan voltam és baromi jó újraélni azt a régi feelinget, amikor megtudtam h lesz film azt se tudtam hova élvezzek :DD királyság és sztem tuti nagyot fog kaszálni!

Bár én rohadt elfogult vok de sztem ezt csak az érzi igazán aki régen ezen nőtt fel és nem csak még egy képregény feldolgozást lát benne vagy egy projectet...



amúgy a film az 2007. Július 4.



Transformers More than meets the eye

Transformers Robots in Disguise

Transformeeeeeeeeeeeeeers :DDDD
13.
13.
fojesz
Tjames: az Armored Core 4 lehet jobban sikerült, mint a Transformers, anyagilag viszont a film miatt semmiképpen nem fogja megbuktatni a játékot szerintem.
12.
12.
HungaroCell
Kisgyeek koromban nagyon bírtam a rajzfilmet :)
11.
11.
tjames
Egy nagy baja van ennek: Az Armored Core 4. Kár hogy az megelőzte, mert annak fényében ez nem tűnik nagy durranásnak. Kicsit olyan Superman-es. Nekem az sem jött be. Igaz nagy bejárható tér, ütni a rosszakat, de mégis...nemtom.... szerintem ez nem nekem készül.
10.
10.
Fight!
9.
9.
fojesz
Tessék visszaolvasni. :)
8.
8.
Shagy
sztem yol néz ki

:DDDD

7.
7.
KD
fu, ez tök fasza, de a film jobban érdekel
6.
6.
fojesz
Ha nem is olyan huderohadt szép, attól nagyon hangulatos. Az ultimate spiderman-ben pont ezt imádtam: venommal marha nagyokat ugrálni és dobbantani - itt ugyanezt megtehetem majd. :)
5.
5.
Constantin00
Hm... Még a véggén azt is megélem, hogy film alapján igazán jó játék készül? :S ( Azért vannak kivételek is...:) )
4.
4.
majoros25
ÚÚÚ gyerkek ezt nagyon f..sza fúú ezt milyen jó lesz majd neten nyomni ha lesz benne multi NAGYON VÁROM és ami a legjobb PC-re IS LESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D
3.
3.
Daks
hááát nem tudom én nem vagyok tőle elájulva. Mostanaban minden gagyi játék blur+light effektekkel domborít, és nextgennek hívja magát... sztm ennél több kell!
2.
2.
Daks
1.
1.
felegyi
ÁÁÁÁÁÁ!Eszméletlen jóóóó!Nagyonfasza!Pontos dátumot tud valaki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...