Kilencpercnyi gameplay a Deathlooppal

  • Írta: gorien
  • 2021. július 9.
  • Videó
Link másolása
A tegnap esti State of Play fő attrakciója az Arkane Studios legújabb fejlesztése, az időhurokra épülő Deathloop volt. A fejlesztők egy kilencperces szegmensben mutatták be, hogyan működik a játék, mit érdemes tudni róla.

A Sony nem spórolt a látnivalóval a tegnap esti State of Playen, az egyik nagy dobás a Deathloop kilencperces gameplaye volt. Ebben az Arkane Studios részéről Dinga Bakaba rendező vezet végig minket azon, mit érdemes tudni a játékról, Colt küldetéséről, valamint a nemezise, Julianna szerepéről.

Ahogy azt már korábban is láthattuk, a Deathloop időhurka fogságban tartja Coltot Blackreef szigetén, ahol a Visionaries nevű csoport tagjaival kell leszámolnia – a videóban azt látjuk, ahogy becserkészi az egyikőjüket, Aleksis “The Wolf” Dorsey-t. Már csak azért is érdemes eltenni őket láb alól, mert utánuk kapjuk meg a képességeink fejlesztését.

Ahányszor meghalunk, a hurok újrakezdődik, a halálokból azonban tanulhatunk is, hiszen velünk ellentétben mindenki más újra és újra ugyanazt fogja csinálni. Legalábbis majdnem mindenki: Julianna (akinek közös múltja van Colttal a videó tanúsága szerint) nem szenved a hurokból következő amnéziától, és pontosan tisztában van Colt próbálkozásaival. És ha ez nem lenne elég bosszantó, időnként egy másik játékos át is veheti fölötte az irányítást, hogy alaposan megnehezítse a dolgunkat.

A Deathloop szeptember 14-én jelenik meg PC-n és PlayStation 5-ön.

3.
3.
Macifasz
Én első blikkre se indultam rá annyira erre a játékra, és ez a 9 perc csak ráerősített arra, hogy nekem ez nem fog kelleni.
2.
2.
Ganzer
Jó néhány dolgot újrahasznosítottak a Dishonoredből, ez most annyira nem fogott meg eddig. Ezek a fejlesztők tudnának ennél jobbat is csinálni.
1.
1.
zakkantlaci
Dishonored újratöltve. A szokásos tétlenül ácsorgó ellenfelek, a gépágyúval szemben lövöldöző ellen (minek fedezékbe menni, mi?). 2021 van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...